۱۹ شهریور ۱۴۰۳، ۸:۱۸
کد خبرنگار: 2105
کد خبر: 85590933
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

حل مشکلات اصناف یکی از اولویت‌های مسئولان در کردستان باشد

سنندج- ایرنا-  مدیرکل صنعت، معدن و تجارت کردستان گفت: حل مشکلات اصناف و بازاریان با توجه به نقش موثر آنها در اقتصاد، باید یکی از اولویت‌های مسئولان استان باشد.

به گزارش ایرنا، بختیار خلیقی روز دوشنبه در در نشست هم اندیشی اصناف و فعالان فرهنگی استان که در سالن اجتماعات اداره کل صمت برگزار شد، اظهار کرد: اصناف و بازاریان مجموعه بزرگی از نهادهای مردمی در سطح کشور بوده و قشر عظیمی را در سطح جامعه به خود اختصاص داده اند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر حدود ۹۰ هزار واحد صنفی در کردستان وجود دارند و این جامعه عظیم به مردم ارائه خدمت می کنند، بیان کرد: با توجه به اینکه جمعیت زیادی از مردم استان معیشت آنها وابسته به فعالیت در حوزه صنف و بازار است بنابراین رسیدگی و حل مشکلات اصناف و بازاریان باید یکی از اولویت‌های مسئولان باشد.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت کردستان افزود: بحث صدور مجوز ایجاد شهرک‌های صنفی تخصصی به صورت ویژه پیگیری شده و تاکنون به همت مسئولان استان پنج مجوز برای شهرستان‌های مریوان، قروه و سنندج صادر شده است.

خلیقی با اظهار امیدواری از اینکه در آینده نزدیک در شهرستان دیگر استان شاهد ایجاد شهرک‌های صنفی تخصصی و ساماندهی صنوف آلاینده باشیم، افزود: اصناف و بازاریان با توجه به وظیفه‌ خطیری که دارند علاوه بر تولید، توزیع کالا و ارائه خدمات به مردم، رسالت بزرگتری هم در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی دارند.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت کردستان با بیان اینکه اصناف در دوران هشت سال دفاع مقدس و پیروزی انقلاب اسلامی یکی از اساسی ترین و محوری ترین نقش ها را داشتند، گفت: بازاریان و اصناف سربازان خط مقدم اقتصادی کشور هستند و انتظار می‌رود با تمام توان در این خصوص به شکل احسن در کنار دولت برای حل مشکلات اقتصادی کشور گام بردارند.

خلیقی با اشاره به اینکه کردستان یکی از استان های ثروتمند کشور است و علاوه بر ظرفیت گردشگری و کشاورزی در حوزه معدن نیز در کشور حرف برای گفتن دارد، افزود: زیر سایه برکات نظام اسلامی و انقلاب ایران، طرح تحول سه جانبه زمین شناسی در کردستان اجرایی و ۱۲۱ محدوده معدنی امیدبخش جدید در کردستان شناسایی شده است.

وی یادآور شد: حدود ۷۰ محدوده صنعتی در اختیار سرمایه‌گذاران قرار می‌گیرد و همین حرکت زمینه ساز حرکت به سمت صنعتی شدن کردستان خواهد بود.

۷۵ هزار و ۷۶۸ واحد صنفی دارای پروانه کسب در استان کردستان وجود دارد و از این تعداد بیش از ۳۰ هزار واحد در مرکز استان مستقر هستند که سه درصد از این واحدهای صنفی را فروشگاه های متوسط و زنجیره ای تشکیل داده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha