مدیرکل مدیریت بحران استانداری کهگیلویه وبویراحمد گفت: این آتش سوزی با همراهی جوامع محلی، نیروهای ستاد بحران و کمک بالگرد ارتش جمهوری اسلامی مهار شده است.
علیرضا نیکروز روز شنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: برای مهار این آتش سوزی چهار سورتی پرواز به منظور هلی برن نیروهای امدادرسان صورت گرفت.
وی بیان کرد: ساعتی پیش نیروهای امدادگر با استفاده از بالگرد برای پایش آتش سوزی در کوه سمر به منطقه اعزام شدند تا در صورت فوران دوباره آتش آن را در کمترین زمان ممکن خاموش کنند.
نیک روز عنوان کرد:شعله های آتش طی روزهای اخیر در عرصه های طبیعی ارتفاعات کوه سمر پیش از این چندین بار مهار شده اما وزش باد و سقوط کنده های آتش به پایین دست منجر به فوران دوباره آن می شود.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری کهگیلویه وبویراحمد بیان کرد: وجود علفزارهای خشک و سختگذر بودن منطقه سبب طولانی شدن مدت زمان مهار آتش شده بود.
وی تاکید کرد: بیشترین گستره این آتش سوزی در بخش مراتع بوده است اما جنگل ها هم از حادثه یاد شده خسارت دیده اند.
او تاکید کرد: وسعت عرصه های طبیعی خسارت دیده از آتش سوزی ارتفاعات سمر پس از مهار کامل آن و برآورد از سوی کارشناسان منابع طبیعی اعلام می شود.
وی خاطرنشان کرد: دلیل آتش سوزی ارتفاعات کوه سمر عامل انسانی است.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری کهگیلویه وبویراحمد عنوان کرد:روشن کردن آتش هنگام برداشت عسل در نزدیکی درختان جنگلی کنار و بن یکی از عوامل مهم روشن شدن شعله های آتش درعرصه های طبیعی استان در تابستان امسال بوده به همین علت نیاز است شهروندان در این خصوص جوانب احتیاط را رعایت کنند تا میراث طبیعی زاگرس طعمه حریق نشود.
نظر شما