کمبود کارشناس روابط کار تا فقدان شناسه ملی اتاق تعاون در غرب استان سمنان 

سمنان - ایرنا - رییس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به مزایای توسعه و ترویج فعالیت‌های اقتصادی در قالب تعاونی‌های مردمی گفت: دریافت شناسه ملی برای اتاق تعاون گرمسار در توسعه و تقویت فعالیت تعاونی‌های این شهرستان کمک کننده است.

مهرداد ناظریه روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، ضمن گرامیداشت هفته تعاون بیان کرد: اولین شرکت تعاونی روستایی کشور سال ۱۳۱۴ در روستای داورآباد در غرب استان سمنان ایجاو شد.

وی با اشاره به شعار «جهش تولید با مشارکت مردم» از سوی رهبر معظم انقلاب، افزود: واحدهای تعاونی بهترین بستر برای مشارکت‌ مردم در فعالیت‌های اقتصادی و رونق تولید هستند.

سهم مطلوب کشاورزی از فعالیت تعاونی‌ها در گرمسار

وی تعاونی‌ها را چشمه جوشان اشتغال برشمرد و گفت: در مجموع ۲۰۵ واحد تعاونی در غرب استان سمنان فعال است که ۷۰ واحد در بخش کشاورزی، ۴۱ واحد در بخش صنعت، ۱۸ واحد در بخش معدن، ۱۱ واحد در بخش مسکن و ۶۵ واحد در سایر بخش‌ها فعال است.

رییس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی گرمسار با تأکید بر ضرورت ترویج و توسعه فعالیت‌های اقتصادی در قالب تعاونی‌ها بیان کرد: فقدان شناسه اقتصادی اتاق تعاون این شهرستان از جمله دغدغه‌های مهمی است که در تلاش برای رفع آن هستیم.

وی اضافه کرد: برای دریافت این شناسه ملی پیگیری و نامه‌نگاری با مراجع‌ مربوطه انجام شد و دریافت آن می‌تواند به توسعه و ترویج فعالیت تعاونی‌ها کمک کند.

ناظریه با اشاره به اینکه فعالیت اقتصادی در سه محور دولتی، خصوصی و تعاونی‌ها انجام می‌شود، عنوان کرد: بر اساس اصل ۴۴ قانون اساسی و عدالت اقتصادی، ۲۵ درصد سهم اقتصاد کشور باید در اختیار تعاونی‌ها باشد؛ در حالیکه با دیدگاه ضعیف فعلی تنها پنج درصد از سهم اقتصاد در اختیار تعاونی‌ها قرار دارد.

وی از انتخاب سه تعاونی برتر گرمسار در استان سمنان خبر داد و گفت: تعاونی‌های مدرسه پیام، سهام عدالت و مرغداری ایوان چکاوک، از شهرستان گرمسار به‌عنوان تعاونی‌های برتر انتخاب شدند و تعاونی مرغ تخم‌گذار نیکان شهرستان آرادان نیز در این ارزیابی عنوان شایسته تقدیر را کسب کرد.

کمبود کارشناس روابط کار با وجود فعالیت ۱۴ هزار کارگر

وی کمبود نیروی کارشناس روابط کار را از مسایل مهم این نهاد برشمرد و افزود: با وجود استقرار نیمی از صنایع استان سمنان در گرمسار و اشتغال ۱۴ هزار نیروی کار در واحدهای صنعتی این منطقه، کمبود نیروی کارشناس در اداره کار به شدت احساس می‌شود.

رییس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: این کمبود منجر به طولانی شدن زمان و فرآیند رسیدگی به پرونده‌ها و جلسه‌های مربوط به هیات تشخیص می‌شود.

استان سمنان یکهزار و ۲۲۷ تعاونی فعال با ۴۲۰ عضو فعال دارد که ۱۶ هزار و ۴۰۰ فرصت شغلی ایجاد کرده‌اند.

۶۹ تعاونی مسکن، ۲۱۷ تعاونی صنعتی، ۴۳۴ تعاونی کشاورزی، ۵۰ تعاونی مصرف، ۴۶ تعاونی معدنی و ۲۴ تعاونی حمل و نقل کالا و مسافر در استان سمنان فعالیت دارند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha