سیده مریم محمدی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: این تفاهم نامه با توجه به اصل پنجاهم قانون اساسی، همگانی شدن اصل حفاظت از محیط زیست و سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری مبنی بر ضرورت گسترش سواد، اخلاق و رفتار محیط زیستی جامعه و همچنین تحقق اهداف ساحت تربیت زیستی - بدنی مندرج در مبانی نظری سند تحول بنیادین در نظام تعلیم و تربیت منعقد شده است.
وی اضافه کرد: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش دارای ۶ ساحت است که یکی از آنها زیستی - بدنی است و محیط زیست هم مشمول این ساحت می شود.
مدیرکل حفاظت محیط زیست همدان ادامه داد: به منظور اجرایی شدن مفاد این تفاهم نامه در استان، نشست های مشترکی بین محیط زیست و آموزش و پرورش برگزار شد تا پس از مدیران مدارس این برنامه ها در محیط های کلاس برای دانش آموزان و معلم و والدین نیز برگزار شود.
محمدی ادامه داد: تاکید سازمان حفاظت محیط زیست در گام نخست بر آموزش مدیران مدارس است چرا که مدیریت مدارس بر عهده این افراد است بنابراین می توانند پس از آشنایی با مفاهیم زیست محیطی زمینه را برای آموزش این مفاهیم در مدارس برای معلمان و دانش آموزان فراهم کنند.
وی گفت: آموزش ها در سه محور تغییر اقلیم، تنوع زیستی و مدیریت سبز است و در بخش تغییر اقلیم مدیران با آثار زیست محیطی افزایش دما، خشکسالی، نشست زمین، ریزگرد، کمبود آب و گرم شدن بیش از حد هوا آشنا می شوند.
مدیرکل حفاظت محیط زیست همدان گفت: همچنین در بخش مدیریت سبز مسائلی همچون اصلاح الگوی مصرف در زمینه آب، کاغذ، انرژی، بهبود حمل و نقل سبز و مدیریت پسماند مورد بحث، بررسی و آموزش قرار می گیرد.
محمدی افزود: تنوع زیستی نیز شامل موضوع هایی نظیر آشنایی مدیران با مناطق زیر مجموعه حفاظت محیط زیست و گونه های جانوری می شود.
مدیرکل حفاظت محیط زیست همدان بیان کرد: این دوره آموزشی با حضور مدرسان حائز شرایط از اعضای سازمان های مردم نهاد و دانش آموختگان برجسته تعلیم و تربیت و عضو نظام مهندسی برگزار می شود.
استان همدان دارای ۶ منطقه حفاظت شده و ۱۳ منطقه شکار ممنوع است.
نظر شما