به گزارش ایرنا، «یعقوب هوشیار» روز شنبه در مراسم افتتاح مرکز شماره ۲ ستاد فرماندهی سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری تبریز و رونمایی از ماشینآلات جدید، افزود: در سال گذشته نیز برای خرید و نوسازی ناوگان خودرویی، تجهیزات و لوازم ایمنی آتشنشانی ۲ هزار میلیارد ریال هزینه شد.
وی با بیان اینکه تا پایان سال جاری نیز مناقصهای به ارزش یک هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال برای خرید تجهیزات آتشنشانی برگزار می شود، اظهار کرد: در حوزه توسعه زیرساختهای ایمنی و آتشنشانی، شورای اسلامی شهر ۱۰ هزار میلیارد ریال اعتبار پیشبینی کرده است که به تدریج در طول دوره فعلی مدیریت شهری هزینه می شود.
شهردار تبریز با اشاره به اجرای ۲۵۰ کیلومتر فیبر نوری در دوره فعلی مدیریت شهری گفت: مدیریت شهری توسعه ۸۲۰ کیلومتری فیبر نوری تا درب منازل و هوشمندسازی خدمات را هدف گذاری کرده که در این راستا قرارداد جدیدی امضا شده است.
هوشیار، با اشاره به ارتقای ۱۵ رتبه ای تبریز در دوره فعلی مدیریت شهری در حوزه توسعه دوربینهای شهری و رسیدن به رتبه سوم کشوری، ادامه داد: مدیریت شهری نصب ۲ هزار دوربین ثبت تخلفات رانندگی برای توسعه زیرساختهای شهر هوشمند و ارتقای رتبه تبریز در بین کلانشهرها را در دوره فعلی مدیریت شهری هدف گذاری کرده است.
وی یادآور شد: در نیمه نخست امسال بیش از ۳۳۰ هزار تن آسفالت در سطح خیابان های اصلی و معابر این شهر توزیع شده که این میزان آسفالت ریزی به اندازه هشت سال گذشته است.
شهردار تبریز با اشاره به توسعه زیرساختهای ناوگان حمل و نقل عمومی این شهر گفت: سیستم سیگنالینگ ( سامانه علامت دهی ) خط یک قطارشهری تبریز به اتمام رسیده و به زودی به بهره برداری می رسد.
هوشیار، افزود: در راستای توسعه ناوگان حمل و نقل عمومی این شهر عقد قرارداد خرید ۵۰۰ دستگاه اتوبوس در دوره فعلی مدیریت شهری امضا شده و ۲۰۰ دستگاه اتوبوس جدید در سه سال گذشته خریداری و وارد ناوگان حمل و نقل عمومی شده است.
وی اظهار کرد: امروز همزمان با روز آتشنشانی و خدمات ایمنی ۵۱ دستگاه اتوبوس جدید به خطوط مختلف شهری اضافه شده است.
به گزارش ایرنا، ۲۳ ایستگاه آتش نشانی در تبریز فعال است و ۵۸۰ نفر در این ایستگاه ها کار می کنند که ۴۹۵ نفر از آنها عملیاتی و بقیه ستادی هستند.
سازمان آتش نشانی تبریز در نیمه نخست امسال سه هزار و ۲۸۴ عملیات اطفای حریق و نجات انجام داده است.
نظر شما