عبدالمجید دیناروند روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: در گذشته برای انجام تعمیرات و تامین قطعات نیروگاهی وابستگی زیادی به خارج از کشور داشتیم اما به لطف پیشرفت های علمی و مهندسی در کشور و با اتکا به توان مهندسان داخلی اکنون در این زمینه کمترین نیاز را به خارج داریم.
وی یادآور شد: سه میلیون و ۴۰۰ هزار مگاوات برق طی نیمه نخست سال جاری در این نیروگاه به تولید رسید.
دیناورند گفت: این مدت تولید نسبت به مدت مشابه سال قبل بیش از هفت درصد رشد داشته است.
این مسوول اظهار کرد: کاهش چشمگیر نرخ خروج اضطراری و افزایش آمادگی تولید برق در نیروگاه همدان موجب شد تا این نیروگاه در طرح پایش نیروگاههای حرارتی رتبه دوم آمادگی تولید در پیک مصرف تابستان امسال در کشور را کسب کند.
وی افزود: این رتبه با وجود افزایش مصرف برق در پیک تابستان امسال به دست آمده و پایداری واحدهای نیروگاه، توانایی تولید نامی و کاهش خروج اضطراری از مهم ترین شاخصهای این ارزیابی بوده است.
دیناروند تصریح کرد: با وجود گذشت ۳۰ سال از عمر نیروگاه و آغاز روند روبه رشد نیروگاه برق شهید مفتح در طی سالهای اخیر، این مجموعه موفق شد رتبه دوم آمادگی تولید برق کشور را از آن خود کند.
وی با تاکید بر عزم جدی کارکنان نیروگاه در تکرار موفقیت های قبلی گفت: نیروگاه شهید مفتح با آمادگی ۱۰۰ درصدی تولید پایدار انرژی در تابستان امسال نقش مهمی در تامین بخشی از نیاز شبکه سراسری برق کشور ایفا کرد.
پژمان اختری افزود: این میزان افزایش درحالی رقم خورده است که میزان تقاضا در تابستان امسال افزایش یافته بود و نیروگاه شهید مفتح بدون کوچک ترین ایرادی انرژی مورد نیاز مشترکان را تامین کرد.
وی همچنین گفت: با توجه به افزایش سن نیروگاه، ثبت این میزان تولید برق برای ما از اهمیت ویژهای برخوردار است و نشان از توان بالای مهندسان ایرانی دارد.
دیناروند خاطرنشان کرد: عملکرد مثبت نیروگاه برق شهید مفتح آنقدر با ارزش است که در طول فصل تابستان هیچ گونه خروج اضطراری از شبکه نداشتیم.
به گزارش ایرنا؛ نیروگاه برق شهید مفتح بیش از ۳۰ سال در زمینه تولید انرژی الکتریکی فعالیت دارد و مهم ترین نیروگاه غرب کشور است که علاوه بر تولید نقش مهمی در پایداری شبکه برق ایران دارد و توسط توان و دانش کارکنان بومی استان همدان اداره میشود.
این نیروگاه با ظرفیت یک هزار مگاوات در چهار واحد ۲۵۰ مگاواتی مشغول به فعالیت است.
استان همدان با داشتن نزدیک به ۲۰ هزار کیلومتر مربع وسعت، ۸۲۸ هزار مشترک برق دارد که ۷۹ درصد از آنها، یعنی ۶۵۰ هزار مشترک خانگی هستند.
این استان با یک میلیون و ۷۵۰ هزار نفر جمعیت ۳۲ شهر و یک هزار و ۷۲ روستا دارد.
نظر شما