روایت رسانه آمریکایی از یکسالگی جنگ غزه؛ «فشرده‌ترین بمباران تاریخ» و هراس از «جنگ ابدی»

تهران-ایرنا- تارنمای شبکه آمریکایی «ان‌بی‌سی نیوز» امروز (یکشنبه) در آستانه یکسالگی جنگ در غزه، در مطلبی به فشرده‌ترین بمباران‌های تاریخ توسط رژیم صهیونیستی اشاره کرد که در این مدت باعث رقم خوردن فاجعه انسانی شدید شده‌است.

به گزارش ایرنا، «ان‌بی‌سی نیوز» در سالگرد جنگ در غزه که تاکنون منجر به شهادت بیش از ۴۱ هزار فلسطینی شده است، گزارش داد: ده ها هزار فلسطینی که بسیاری از آنها زن و کودک بودند، کشته شدند و بسیاری از مناطق نوار غزه، به خاکستر و آوار تبدیل شده است.

این رسانه آمریکایی افزود: اسرائیل در سه هفته گذشته، توجه خود را به شمال معطوف کرده است و حملات هوایی و تهاجم زمینی [این رژیم] منجر به کشته شدن حدود یک هزار و ۸۰۰ نفر در لبنان و آواره شدن یک میلیون و ۲۰۰ هزار لبنانی شده است.

شبکه خبری «ان‌بی‌سی نیوز» ادامه داد: از آنجایی که آمریکا و متحدانش در تلاش‌های خود برای حل دیپلماتیک این بحران چندجانبه شکست خورده‌اند، احتمال درگیری بی‌پایان در منطقه‌ [خاورمیانه]،کشورهای غربی را نیز تهدید می‌کند.

فرانک لوونشتاین که در دولت باراک اوباما رئیس‌جمهور پیشین ایالات متحده به عنوان نماینده ویژه در مذاکرات صهیونیست‌ها و فلسطینی‌ها خدمت می‌کرد، در این زمینه گفت که «پایانی وجود ندارد، به نظر می‌رسد که این جنگی ابدی است».

وی اظهار داشت: اکنون اولویت فقط پایان دادن به جنگ در غزه نیست، بلکه جلوگیری از جنگ در لبنان است که فکر می‌کنم ما واقعا نگران هستیم که از کنترل خارج شود.

«ان‌بی‌سی نیوز» با اشاره به تلفات رژیم صهیونیستی در عملیات «طوفان الاقصی»، با ادعای اینکه «به نظر می‌رسد افکار عمومی اسرائیل از آن اجماع طرفدار جنگ، تغییر پیدا است»، نوشت: بر اساس نظرسنجی یک موسسه اسرائیلی، در حال حاضر حدود ۵۶ درصد [صهیونیست‌ها] موافق خروج از غزه در صورتی که به معنای بازگرداندن همه گروگان‌های [اسرای صهیونیست] باقی‌مانده باشد، هستند.

روایت رسانه آمریکایی از یکسالگی جنگ غزه؛ «فشرده‌ترین بمباران تاریخ» و هراس از «جنگ ابدی»

بر اساس این گزارش، بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به دلیل شکست یا عدم تمایل خود به مذاکره درباره مبادله اسرا، با «اعتراضات خشمناکی» روبرو شده است.

این رسانه آمریکایی ادامه داد: منتقدان نتانیاهو می‌گویند که او به شدت تحت تاثیر اعضای راست افراطی در کابینه خود است. نتانیاهو همچنین متهم است که از این بحران [در منطقه در پی جنگ رژیم صهیونیستی]، برای جلوگیری از تلاش‌ها برای برکناری سیاسی او و از سرگیری روند محاکمه‌اش به اتهام فساد، استفاده می‌کند.

نویسنده این مطلب همچنین با اشاره به اینکه رژیم اسرائیل چند ساعت پس از حمله حماس در مهرماه سال گذشته، بمب‌ها و موشک‌های خود را بر سر ساکنان غزه ریخت، خاطرنشان کرد که «بر اساس گزارش سازمان ملل متحد، حدود ۶۰ درصد ساختمان‌ها و ۶۵ درصد از زمین‌های زراعی در نوار غزه آسیب دیده یا ویران شده است. همچنین تمام مناطق از جمله مدارس، تاسیسات پزشکی، مساجد، نانوایی‌ها و خانه‌ها به منظره‌ای از آوار و ویرانی تبدیل شده‌ است».

«ان‌بی‌سی نیوز» با تاکید بر اینکه تلفات انسانی در پی جنگ رژیم صهیونیستی شوکه‌کننده بوده است، افزود که بر اساس گزارش وزارت بهداشت فلسطین، جنگ رژیم اسرائیل در غزه «دست‌کم ۴۱ هزار و ۷۸۸ نفر از جمله بیش از ۱۶ هزار کودک را کشته و ۹۵ هزار نفر را نیز مجروح کرده است».

روایت رسانه آمریکایی از یکسالگی جنگ غزه؛ «فشرده‌ترین بمباران تاریخ» و هراس از «جنگ ابدی»

این شبکه خبری آمریکایی در ادامه به آواره شدن مردم فلسطین در پی دستور رژیم صهیونیستی مبنی بر تخلیه مناطق مختلف غزه اشاره کرد و افزود: «در ۱۳ اکتبر [۲۱ مهر ۱۴۰۲]، اسرائیل به یک میلیون و یکصد هزار نفر دستور داد تا شمال غزه را تخلیه کنند، چیزی که گروه‌های حقوق بشر گفتند می‌تواند آوارگی اجباری و جنایت جنگی به شمار رود».

«ان‌بی‌سی نیوز» ادامه داد: سازمان ملل اعلام کرده است که امروز ۸۶ درصد از نوار غزه تحت دستور تخلیه قرار دارد و حدود ۲ میلیون نفر یعنی حدود ۹۰ درصد از جمعیت غزه، از خانه‌های خود رانده و آواره شده‌اند. بسیاری از این افراد نیز چندین بار در بحبوحه دستورها [رژیم صهیونیستی] برای تخلیه که اغلب گیج‌کننده هستند، آواره شده‌اند.

در همین حال، قحطی غزه را فرا گرفته است و حدود نیم میلیون نفر با گرسنگی روبرو هستند. همچنین کمبود منابع پزشکی مانند انسولین و خون و همچنین آب وجود دارد. این در حالی است که سازمان‌های امدادی می‌گویند که اسرائیل همچنان از ورود بسیاری از کامیون‌های کمک‌رسانی به منطقه درگیری جلوگیری می‌کند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha