به گزارش خبرنگار ایرنا، آمارها نشان میدهد بیشتر تماسهای مزاحمت اورژانس توسط کودکان انجام میشود، این در حالی است که هر تماس تلفنی با اورژانس به نفس و جان یک بیمار بستگی دارد، از اینرو باید خانوادهها به فرزندان خود آموزش دهند تا بر اثر کنجکاوی و یا هر دلیل دیگری، با شمارههای امدادی به ویژه اورژانس تماس نگیرند.
زهره صالح نساج روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: در پی تماسهای تلفنی طی نیمه نخست امسال ۱۲ هزار و ۸۶۱ ماموریت امدادی توسط اورژانس شاهرود انجام شد.
وی با اشاره به اینکه هفت هزار و ۲۸۱ بیمار و مصدوم حادثه ترافیکی طی این بازه زمانی به مراکز درمانی انتقال یافتند، ابراز کرد: ۲ هزار و ۵۰۸ نفر از بیماران و مصدومان نیز در محل درمان شدند.
انتقال ۱۴۳ حادثهدیده با بالگرد به مراکز درمانی
صالح نساج به انجام ۵۹ پرواز بالگرد اورژانس جهت انتقال بیمار و مصدومان به بیمارستان اشاره کرد و گفت: ۱۴۳ حادثهدیده طی این مدت با بالگرد اورژانس به مراکز درمانی انتقال یافتند.
وی با اشاره به اعزام کارشناسان، آمبولانس و بالگرد به سه هزار و ۷۴۷ ماموریت جادهای طی نیمه نخست امسال، اظهار کرد: در این بازه زمانی ۹ هزار و ۱۱۴ ماموریت شهری به انجام رسید.
رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی شاهرود ادامه داد: امدادرسانی به مصدومان یکهزار و ۶۶۸ حادثه ترافیکی شامل یکهزار و ۱۹۴ مورد شهری و ۴۷۴ مورد جادهای انجام شد.
وی ابراز کرد: ۲ موتورلانس موجود این مرکز طی نیمه نخست ۱۴۰۳ به ۷۶۶ ماموریت شهری اعزام شدند.
به گزارش ایرنا، مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی شاهرود با ۱۷۴ کارشناس در ۱۶ پایگاه جادهای، چهار پایگاه شهری، ۲ موتورلانس، پایگاه اورژانس هوایی با یک فروند بالگرد و ۳۰ دستگاه آمبولانس به هموطنان خدماترسانی میکند.
همچنین یک دستگاه اتوبوس آمبولانس با ۱۳ تخت و تجهیزات مناسب برای پوشش حوادث احتمالی پر تلفات و خدماتدهی به بیماران سرپایی در این مرکز آماده است.
براساس آمار، سالانه بیش از ۱۵ میلیون مسافر در مسیر اصلی محور تهران- مشهد و برعکس از استان سمنان تردد میکنند.
نظر شما