به گزارش ایرنا، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی سه شنبه شب در مراسم انعقاد تفاهم نامه بین اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی و خانه صنعت معدن و تجارت استان در مشهد گفت: سرمایه اصلی یک بنگاه اقتصادی یا یک سازمان، نیروی انسانی آن است که باید به نشاط اجتماعی اش برای افزایش بهره وری و محصول کیفی آن بنگاه، توجه ویژه شود.
محمد حسین زاده افزود: اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی با در اختیار داشتن حوزههای سینما، تئاتر، موسیقی، شعر، ادبیات، قرآن، رسانه و تبلیغات می تواند فرصتهای زیادی را برای افزایش نشاط اجتماعی جامعه کارگری و سرمایه انسانی بنگاه های اقتصادی ایجاد کند.
وی اظهار کرد: دغدغه اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی تامین نشاط اجتماعی جامعه است، اعتقاد داریم که کارآفرین پدر یک خانواده بزرگ کارگری است که علاوه بر پشتیبانی از کارگر از خانواده او نیز حمایت میکند لذا باید بسته نشاط اجتماعی این خانواده را فراهم کند.
به گفته حسین زاده، این بسته اجتماعی می تواند از طریق تهیه بلیت برای کارگران به همراه خانواده اشان به منظور تماشای فیلم در سینما یا تئاتر در سالنهای نمایش تامین شود، جُنگهای شادی که فعالان اقتصادی به مناسبتهای مختلف در طول سال تدارک می بیینند، میتواند با بهره گیری از ظرفیتهای گروههای هنری اعم از نمایش، موسیقی و ... در استان برای ایجاد ساعاتی خوش ویژه کارگران و خانوادههایشان در طول سال انجام شود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی گفت: همه بنگاههای اقتصادی برای معرفی محصول خود نیازمند فعالیتهای تبلیغی هستند و برای انجام آن به هنر و هنرمند اعم از طراح، عکاس، انیمیشن ساز و ... و سایر اعضای خانواده فرهنگ و هنر استان نیاز دارند، بهتر است فعالان اقتصادی از هنرمندان این استان به جای هنرمندان کشوری برای فعالیتهای خود بهره گیرند و به اقتصاد هنر استان خود کمک کنند.
حسین زاده اظهار کرد: هر بنگاه اقتصادی در طول سال یا پایان سال برای جامعه مخاطب خود یا کارگرانشان هدایایی در نظر گرفته و اعطا میکند، چه خوب است که این هدایا از سبد کالاهای فرهنگی و هنری خراسان رضوی انتخاب شود، در این صورت هم به اقتصاد فرهنگ و هنر استان کمک شده و هم هنرمندان به جامعه بیشتر معرفی میشوند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی به دشواریهای فعالیت اقتصادی در شرایط کنونی ایران اشاره کرد و گفت: به عقیده من فردی که امروز کار اقتصادی میکند، به تعبیری "رستم" یا "سیاوش" عرصه اقتصاد کشور و یک جهادگر است، در دنیا بسیاری از فعالان اقتصادی تجارب خود از فراز و نشیبهای زیادی را که تا رسیدن به موفقیت کامل خود پشت سر گذاشتهاند، تبدیل به کتاب کردهاند، در واقع به نوعی شرح حال پیشرفت خود را نوشتهاند.
حسین زاده افزود: هر فعال اقتصادی میتواند تاریخ شفاهی پیشرفت خود یا تاریخ نگاری مدیریت خود را با بهره گیری از نویسندگان و ناشران به رشته تحریر درآورده و به چاپ برساند تا جوانان جویای کار و دانشجویان در کنار مهارت آموزی و دریافت آموزشهای تخصصی و آکادمیک خود، کتاب مدیریتی رشته صنعتی که قصد فعالیت در آن دارند را مطالعه کنند و در جریان تجارب دیگران قرار گیرند.
وی ادامه داد: نویسندهای سبزواری در خراسان رضوی شرح حال شرکت در آستانه ورشکستگی که توانست دوباره احیا شود را با عنوان "عملیات احیا" نوشت و به چاپ رساند، این کتاب در سطح کشور پرآوازه شد تا جایی که "جایزه جلال آل احمد" را به دست آورد، از این حیث اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی آماده معرفی نویسندگان و ناشران خوب به فعالان اقتصادی برای نگارش و چاپ این نوع کتابهاست.
وی بیان کرد: به طور قطع در جمع فعالان اقتصادی، افرادی هستند که علایق ویژهای به بخشهای مختلف هنری دارند، لذا میتوانند بخشی از سرمایهگذاری خود را به حوزه هنر اختصاص دهند، اعداد سرمایهگذاری در این بخش چندان بزرگ نیست، هم اینک پرونده ساخت فیلمهای سینمایی در مورد زعفران یا هویت مشهد یا ... باز و در انتظار جذب سرمایهگذار است.
حسین زاده به ظرفیتهای قابل توجه خراسان رضوی بویژه مشهد در تئاتر و انیمیشن اشاره کرد و افزود: مشهد قطب تولیدات انیمیشنی است به طوری که از سال گذشته تاکنون سه انیمیشن موفق از این شهر در سطح ملی اکران شده و موفقیتهای چشمگیری داشته است، فعالان اقتصادی میتوانند از این ظرفیتهای هنری در بخش تبلیغات برای محصولات خود بهره گیرند یا در این بخشها سرمایهگذاری داشته باشند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی گفت: در طول سال جشنوارههای فیلم، تئاتر، موسیقی، شعر و ادبیات و هنرهای تجسمی در استان برگزار میشود که دولت ظرفیت پشتیبانی ویژهای از این رویدادها ندارد لذا در این بخش نیز نیازمند حمایتهای مالی فعالان اقتصادی بسته به ذائقه خود آنان در هر کدام از این رویدادها هستیم.
رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی نیز در این مراسم به همکاری مطلوب این تشکل اقتصادی با مجموعه اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اشاره کرد و گفت: خانه ۶ دوره جشنواره تولید ملی و رسانه را با هدف پاسداشت خدمات رسانه های گروهی و فعالان این حوزه برگزار کرده است که هفتمین دوره از آن را در دیماه امسال برگزار خواهد کرد.
فیروز ابراهیمی افزود: جشنواره مزبور نمونه موفقی از همکاری خانه صنعت معدن و تجارت خراسان رضوی با اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوده است که میتواند در بخشهای دیگر نیز تداوم داشته باشد.
نظر شما