یک‌هزار و ۳۹۶ مجوز سرمایه گذاری در منطقه آزاد قشم صادر و تمدید شد

قشم - ایرنا - مدیر جذب سرمایه گذاری و بازاریابی سازمان منطقه آزاد قشم از صدور و تمدید یک‌هزار و ۳۹۶ مجوز فعالیت اقتصادی در ۶ ماهه نخست سال‌جاری در این منطقه خبر داد.

به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد قشم، سیدمسعود آل عبایی روز پنجشنبه اظهار کرد: در این مدت ۴۲۲ مجوز صنعتی، خدماتی و تجاری – بازرگانی برای برای فعالان اقتصادی صادر شده است.

وی ادامه داد: از تعداد مجوزهای صادر شده ۱۱۳ مورد مربوط به بخش صنعتی، ۱۶۷ مورد مر بوط به بخش خدماتی و ۱۴۲ مجوز نیز مرتبط به حوزه تجارت و بازرگانی است.

مدیر جذب سرمایه گذاری و بازاریابی سازمان منطقه آزاد قشم با بیان اینکه در این مدت ۹۷۴ فقره مجوز نیز در حوزه‌های مختلف در این منطقه تمدید شده است، توضیح داد: از این تعداد ۱۴۷ فقره مجوز در حوزه صنعت، ۴۴۰ مجوز مرتبط با بخش خدماتی و گردشگری و ۳۸۷ فقره مجوز در حوزه تجارت برای فعالان اقتصادی تمدید شده است.

آل عبایی اضافه کرد: ارزش ریالی مجوزهای صادر شده در این مدت به رقم ۹۱ هزار و ۵۷۹ میلیارد ریال می رسد و ارزش تولیدات واحدهای صنعتی نیز در نیمه نخست امسال بالغ بر ۱۰۸ هزار و ۵۶۰ میلیارد ریال بوده است.

وی اعلام کرد: همچنین امسال ۲ مجوز فعالیت اقتصادی برای سرمایه گذاران خارجی در این منطقه صادر شده است.

به گزارش ایرنا، جزیره زیبای قشم مشرف به تنگه هرمز و مجرای ورودی به خلیج فارس و دریای عمان است.

این جزیره که بزرگ‌ترین جزیره خلیج فارس است، به دلیل مجاورت با اقیانوس هند، وجود منابع نفت و گاز و واحدهای پتروشیمی و پالایشگاهی و تجهیزات فراساحلی و برخورداری از تسهیلات بندری برای کشتی‌های بزرگ (در رده پاناماکس) یکی از راهبردی ترین جزایر ایران و خلیج فارس است که به دلیل خدمات سوخت‌رسانی به کشتی‌های عبوری از آبراهه بین‌المللی و پارک‌های انرژی و زیست – فناوری آن شهرتی جهانی دارد.

از سوی دیگر، ویژگی‌های طبیعی و تاریخی این جزیره، باعث شده قشم به یکی از مقاصد گردشگری اصلی در ایران تبدیل شود.

منطقه آزاد تجاری – صنعتی قشم، حدود ۳۰۰ کیلومتر مربع از این جزیره را شامل می‌شود. این منطقه به دلیل قرارگیری در نقطه‌ای کلیدی از کریدور ترانزیتی شمال – جنوب، دسترسی به کریدور پروازهای بین‌المللی شرق – غرب و تسهیلات بندری آن، که به نوعی مکمل بندر شهید رجایی است، نقش پررنگی در تجارت و بازرگانی جهانی دارد.

اهداف و محورهای اصلی فعالیت‌های این منطقه آزاد تجاری – صنعتی شامل توسعه و گسترش صنعت ترانزیت و حمل و نقل، گسترش تجارت و خدمات تجاری، صنایع انرژی‌بر، صنایع بیوتکنولوژیک و منابع دریایی، صنایع گردشگری، شیلات و صید صنعتی، خدمات پشتیبان نفت و پارک‌های انرژی است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha