رونمایی از چهار غذای اصیل مازندرانی در جشنواره میاندورود

نوشهر- ایرنا- چهار غذای اصیل مازندرانی در جشنواره زردکیجا شهرستان میاندورود با هدف احیای آداب و سنن اصیل استان رونمایی شد.

به گزارش ایرنا، حسین ایزدی مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران روز یکشنبه در مراسم جشنواره زردکیجا که در شهرستان میاندورود برگزار شد با بیان اینکه برگزاری چنین جشنواره‌هایی رونق گردشگری را در مناطق در حال توسعه به دنبال خواهد داشت، افزود: شهرستان میاندورود ظرفیت‌های بسیاری دارد و فقط در قالب این برنامه‌ها می‌توان آن را معرفی کرد.
او با اشاره به ثبت ۱۵ رویداد مازندران در تقویم رویدادهای گردشگری کشور، افزود: مردم نقش حیاتی در توسعه گردشگری دارند این برنامه‌ها نیز با حضور مردم و تشکل‌های مردم نهاد موفق‌تر خواهد بود.
مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران گفت: شرق مازندران به لحاظ طبیعت‌گردی و گردشگری از ظرفیت بالایی برخوردار است که با برنامه‌های هدفمند می‌توان ازاین ظرفیت‌ها به بهترین شکل بهره‌برداری شود.
ایزدی ضمن رونمایی از الواح ثبت چهار غذای اصیل مازندرانی، حلیم‌او خارش، لاک‌سو، خمیر آش و پلاپتی نون (نان برنجی) در این جشنواره، افزود: از گذشته تنوع اقلیم مازندران کوهستان، ساحل، جنگل و دشت موجب تنوع غذاهای مردم استان با روش‌های طبخ متفاوت بوه که متاسفانه هنوز آنطور که باید در منوی تاسیسات پذیرایی و اقامتی گردشگری جای نگرفته است.
مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران از گردشگری غذا به عنوان یکی از شاخه‌های پرطرفدار گردشگری بین‌المللی یاد کرد و گفت: بخش خصوصی فعال در این حوزهبا کمی خلاقیت می‌تواند از غذاهای سنتی منطقه برای تجاری سازی مجموعه خود استفاده کند.

رونمایی از چهار غذای اصیل مازندرانی در جشنواره میاندورود

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha