تولید گوشت قرمز در خراسان شمالی ۴۲ درصد کاهش یافت 

بجنورد-ایرنا- مدیرکل دامپزشکی خراسان شمالی گفت: نیمه نخست امسال تولید گوشت قرمز در کشتارگاه های استان نسبت به مدت مشابه پارسال ۴۲ درصد کاهش دارد.  

حمید رمضانی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: یکهزار و ۳۱۳ تن گوشت قرمز با کشتار ۳۱ هزار و ۳۶ رأس دام سبک و سنگین نیمه نخست امسال تولید شد.

وی افزود: نیمه نخست امسال ۲۸ هزار و ۲۰۳ رأس سبک همچنین ۲ هزار و ۸۳۳ راس دام سنگین در کشتارگاه‌ها با نظارت بازرسان کشتار شد.

مدیرکل دامپزشکی خراسان شمالی خاطرنشان کرد: با کشتار ۱۱ میلیون و ۸۲ هزار و ۶۰۶ قطعه مرغ در این مدت؛ ۲۰ هزار و ۹۸۳ تن گوشت مرغ تولید شد.

وی افزود: میزان کشتار مرغ در کشتارگاه های استان امسال نسبت به نیمه نخست پارسال ۳۰ درصد افزایش داشته و میزان گوشت استحصال شده نیز ۳۳ درصد افزایش دارد.

کاهش کانون های بیماری نشخوار کنندگان کوچک

رمضانی درباره کنترل بیماری های دامی و کاهش شمار کانون های بیماری در استان گفت: شمار کانون بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک در استان در سال جاری نسبت به نیمه دوم پارسال ۵۰ درصد کاهش یافت یافت.

مدیرکل دامپزشکی خراسان شمالی تصریح کرد: انجام واکسیناسیون فراگیر دامی سبب شد شمار کانون بیماری دامی طاعون نشخوارکنندگان کوچک استان در سال جاری کاهش یابد.

وی افزود: نیمه نخست پارسال هی کانونی از بیماری تب مالت گزارش نشد اما این رقم در نیمه نخست امسال به یک کانون رسید همچنین کانون تب برفکی در نیمه نخست پارسال ثبت نشد اما این رقم در نیمه نخست امسال به ۱۰ مورد کانون رسید.

رمضانی گفت: مراکز درمانی دامپزشکی استان در سال های اخیر به مراکز دهستان ها و نقاط محروم توسعه یافت و علاوه بر آن خدمات برون سپاری و واگذاری خدمات به بخش غیردولتی دامپزشکی نیز بیشتر شد.

خراسان شمالی در شمال شرق کشور واقع است، در این استان ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار واحد دامی نگهداری و پرورش داده می شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha