«مریم نگاهداری» روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: در این مدت ۱۰ جلسه ستاد شهرستانی جمعیت به ریاست فرماندار ملایر برگزار شد که از ۶۰ مصوبه، ۵۱ مصوبه تاکنون اجرایی و ۹ مصوبه در حال پیگیری است.
وی افزود: از مهر سال گذشته تا مهر امسال، ۹ جلسه هیات اندیشهورز جمعیت و حمایت از خانواده و پنج جلسه قرارگاه جمعیت با دو کمیته دولتی و مردمی برای کار تشکیلاتی در عرصه خانواده و جمعیت به ریاست امام جمعه ملایر تشکیل شد.
مشاور امور بانوان فرمانداری ویژه ملایر ادامه داد: همچنین ۱۶ کارگروه اجتماعی، فرهنگی سلامت زنان و خانواده و ۶ کارگروه مقابله با سقط عمدی جنین به همت شبکه بهداشت و درمان در این مدت برگزار شد و برخی مصوبات به حوزه خانواده و جمعیت اختصاص یافت.
نگاهداری خاطرنشان کرد: برنامههای سال با توجه به دستورالعملهای ابلاغی و بالادستی، با محوریت تقویت تحکیم بنیان خانواده و ارتقا آگاهی و توانمندی خانوادهها، جامعه زنان و دختران این شهرستان در راستای کاهش آسیبهای اجتماعی تهدیدکننده مبنا قرار داده شد.
اجرای بیش از ۱۵۰ برنامه در هفته جمعیت
وی گفت: اقدامات در حوزههای مختلف هویت، حقوق و مسئولیتهای بانوان، گفتمانسازی الگوی سوم، مهارتهای زندگی، سلامت، همسرداری، تربیت فرزند، مهارتهای پیش از ازدواج، حجاب، عفاف و زیست عفیفانه، نشاط اجتماعی و جمعیت برنامهریزی و تمامی دستگاههای اجرایی این شهرستان وارد عمل شدند.
مشاور فرماندار ویژه ملایر در امور بانوان با بیان اینکه در راستای اجرای مصوبات ستاد جمعیت و تسهیلگری ازدواج آسان، ۶ جلسه تخصصی و ستاد کمیته ازدواج در شهرستان برگزار شد، افزود: در این رابطه برگزاری همایش ویژه مجردین و رایزنی با شهرداری به منظور اختصاص یک واحد مجزا به مجمع خیرین ازدواج این شهرستان در دست اقدام و دریافت مجوز است.
نگاهداری همچنین به برگزاری جلسههای هوشیارسازی در راستای جوانی جمعیت اشاره و بیان کرد: در مجموع۴۶۰ جلسه در ۲۸۸ مدارس ملایر، ۷۸ مدرسه سامن و ۸۳ مدرسه جوکار برگزار شد و سپاه ناحیه ملایر نیز ۴۵۰ جلسه و نشست در ۲۳۰ پایگاه مقاومت برگزار کرد.
برخورداری ۵۰ هزار مخاطب از هوشیارسازی جوانی جمعیت
وی برگزاری جلسات مختلف با دیگر جامعه هدف همچون مدیران و کارکنان ادارات، دانشگاهها، حوزههای علمیه، مجالس عمومی و کانونهای مساجد را از دیگر اقدامات برای هوشیارسازی جوانی جمعیت عنوان کرد و گفت: در مجموع ۵۰ هزار نفر از این جلسات و نشستها بهرهمند شدند.
مشاور امور بانوان فرمانداری ویژه ملایر اظهار کرد: در این مدت ۱۲ کارگاه ارتقایی و توانمندسازی ویژه گنشگران و فعالان جمعیت با حضور اساتید کشوری، ۸۰ کارگاه و نشست سبک زندگی در راستای تحکیم خانواده و جوانی جمعیت و ۱۱۶ کارگاهها و نشستهای ازدواج آگاهانه، بهنگام، آسان و پایدار در راستای اجرای مصوبات ستاد جمعیت این شهرستان برگزار شد.
نگاهداری ادامه داد: همزمان با هفته جمعیت و با همکاری تمامی دستگاههای اجرایی و نهادها، بیش از ۱۵۰ ویژه برنامه اجرا شد.
به گزارش ایرنا؛ شهرستان ملایر بیش از ۳۰۰ هزار نفر جمعیت دارد و در ۷۵ کیلومتری همدان واقع شده است.
نظر شما