توسعه شهرک‌های کشاورزی در زنجان نیازمند همکاری دستگاه‌های اجرایی است

زنجان - ایرنا - مدیر شرکت شهرک‌های کشاورزی استان زنجان گفت:برای رسیدن به هدفگذاری صورت گرفته در توسعه شهرک‌های کشاورزی استان طبق برنامه پنجساله هفتم توسعه نیازمند همکاری و همراهی دستگاه‌های اجرایی استان هستیم.

محمود صیاد بورانی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به وظایف شرکت شهرک های کشاورزی استان، افزود: هدایت، راهبری و توسعه زیرساخت های شهرک های کشاورزی شامل شهرک های دامپروری، شیلاتی و گلخانه ای، اداره امور شهرک های کشاورزی و نظارت بر آنها، سیاستگذاری، برنامه ریزی، مطالعه، طراحی، احداث، توسعه و تکمیل شهرک‌های کشاورزی، حمایت و پشتیبانی از توسعه بازار و همکاری های فنی، اقتصادی و فناوری بین شهرک های کشاورزی با سایر بخشهای ذیربط و ایجاد زمینه های ارایه خدمات فنی، مالی، اداری، آموزشی و بازرگانی از جمله وظایف شرکت شهرک های کشاورزی استان است.

مدیر شرکت شهرک های کشاورزی استان زنجان با اشاره به هدفگذاری صورت گرفته در برنامه پنجساله هفتم توسعه برای این شرکت، گفت: افزایش بهره وری در واحد سطح به میزان ۵۰ درصد در پایان برنامه، افزایش ۱۵ درصدی سالانه سهم ارزش افزوده فراوری محصولات کشاورزی از ارزش افزوده بخش کشاورزی، افزایش حجم تولید و صید محصولات شیلاتی، تولید محصولات گلخانه ای کشور به میزان حداقل ۱۰ میلیون تن در پایان برنامه و شناسنامه دار کردن محصولات کشاورزی از جمله این اهداف است.

وی اضافه کرد: طبق همین قانون وزارت جهاد کشاورزی مکلف شده است حداکثر ظرف ۶ ماه از لازم الاجرا شدن این قانون نسبت به تولید و صادرات محصولات گلخانه ای بزرگ مقیاس در قالب شهرکها و قطبهای کشاورزی مطابق با ضوابط قانونی و مقررات حاکم بر آنها و مناطق مربوط اقدام کند.

صیاد بورانی افزود: در این راستا ایجاد شهرک های کشاورزی برای ارتقای توان تولید بخش کشاورزی، حرکت در راستای تامین امنیت غذایی، مقابله با تاثیر نامطلوب پدیده های خشکسالی، سرمازدگی و بحران کم آبی، کاهش هزینه های تولید و بالا بردن سطح اشتغال در این بخش ضروری است.

وی اضافه کرد: ما برای اجرای برنامه های هدفگذاری شده در استان به مشارکت و همکاری همه مسوولان استانی نیاز داریم که امیدواریم با همکاری آنها شاهد تحقق اهداف سند هفتم توسعه و ایجاد امنیت غذایی در جامعه باشیم.

مجتمع‌ها و شهرک‌های کشاورزی، محیط‌های کنترل‌ شده تولید محصولات کشاورزی است که محدوده معینی را با مدیریت یکپارچه و هدفمند با رعایت ضوابط و معیارهای فنی برای استقرار مجموعه‌ای از واحدهای تولیدی، کشاورزی و مدیریت زنجیره تامین فراهم می کند.

کاهش قیمت تمام شده محصول در شهرک‌ها و مجتمع‌ها از طریق استفاده مشترک از بسیاری از خدمات و امکانات، امکان تولید محصولات سالم و ارگانیک در بستر مجتمع های کشاورزی و امکان حضور موثر در بازارهای داخلی و خارجی با توجه به میزان بالای تولید محصول از نظر کمی و کیفی از دیگر امتیازات تشکیل شرکت شهرک های کشاورزی است.

مجتمع گلخانه‌ای وحدت استان در حال حاضر به عنوان بزرگترین شهرک گلخانه ای استان زنجان محسوب می شود که تاسیسات زیر بنائی آن در اراضی شهر هیدج توسط سازمان جهاد کشاورزی و شرکت شهرکهای کشاورزی استان احداث شده است.

شرکت شهرک های کشاورزی استان زنجان احداث سه شهرک کشاورزی را در دستور کار دارد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha