به گزارش ایرنا از خبرگزاری رویترز، «فیلیپ لازارینی» در یک کنفرانس خبری در برلین به خبرنگاران گفت: این واقعیت را پنهان نمیکنم که ممکن است به نقطهای برسیم که دیگر نتوانیم [در نوار غزه] فعالیت کنیم.
وی تصریح کرد: «ما به نقطه شکست احتمالی بسیار نزدیک هستیم. اینکه چه زمانی خواهد بود، نمیدانم. اما به آن بسیار نزدیک هستیم».
لازینی تاکید کرد که آنروا با ترکیبی از تهدیدات مالی و سیاسی برای بقای خود، علاوه بر مشکلات در عملیات روزمره خود مواجه است، در حالی که در برابر تهدید بیماری و قحطی، به کمکهای حتی به شدت بیشتری نیاز است.
کمیسر آژانس امدادرسانی و کاریابی آوارگان فلسطینی هشدار داد که یک خطر جدی با نزدیک شدن به زمستان وجود دارد که با ضعیف شدن سیستم ایمنی افراد، قحطی یا سوءتغذیه حاد ممکن است به وقوع بپیوندد.
آنروا به میلیونها فلسطینی در غزه، کرانه باختری، اردن، لبنان و سوریه کمکهای مختلفی از جمله بهداشتی و آموزشی ارائه میکند.
فیلیپ لازارینی پیشتر نیز خاطرنشان کرده بود که غزه غیرقابل شناسایی است و هیچ پایانی برای جنگ در غزه دیده نمیشود.
او گفت که غزه به دریایی از آوار و گورستانی برای دهها هزار نفر از جمله کودکان تبدیل شده است و اشاره کرد که تقریباً کل جمعیت غزه آواره شدهاند.
به گزارش ایرنا، رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ ویرانگری را علیه ساکنان نوار غزه به راه انداخته که بر اثر آن، افزون بر ویرانیهای عظیم و قحطی مرگبار، هزاران فلسطینی که بیشتر آنها زن و کودک هستند، شهید و زخمی شدهاند.
تل آویو با تحقیر جامعه بین المللی و نادیده گرفتن قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل برای توقف فوری جنگ و دستورات دیوان بین المللی دادگستری برای اتخاذ تدابیری جهت جلوگیری از اقدامات نسل کشی و بهبود وضعیت فاجعه بار انسانی در نوار غزه همچنان به جنایات نسلکشی علیه ساکنان این منطقه ادامه میدهد.
با وجود همه این جنایتها، رژیم صهیونیستی اعتراف کرده که پس از گذشت یک سال، هنوز نتوانسته به اهداف خود از این جنگ، یعنی نابودی جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از نوار غزه برسد.
نظر شما