به گزارش خبرنگار ایرنا، سهراب کارگر روز پنجشنبه در نشست کمیته شعب استانی انجمن شرکتهای پخش ایران تاکید کرد: هماکنون بهعلت نبود قانون منسجم و یکپارچه در حوزه صنعت پخش مشکلاتی وجود دارد.
وی افزود: انجمن شرکتهای پخش ایران ۱۰۰ درصد دارو و ۹۰ درصد کالاهای غیردارویی مانند غذایی، آرایشی و بهداشتی و سایر اقلام را توزیع میکند و پخش محصولات افزونبر سه در هزار و ۵۰۰ تامینکننده و واردکننده بر عهده این انجمن قرار دارد.
کارگر به نقش ۹ درصدی صنعت پخش در تولید ناخالص کشور اشاره و تصریح کرد: حدود ۱۲۰ هزار نفر بهصورت مستقیم در این صنعت مشغول فعالیت هستند.
وی با اشاره به فعالیت افزونبر ۳۰ هزار خودرو سبک و سنگین در صنعت پخش کشور با ۲۴ شعبه در سراسر ایران یادآور شد: مساحت انبارهای سرپوشیده اعضای انجمن صنعت پخش در کشور پنج میلیون مترمکعب است.
دبیر انجمن صنعت پخش ایران نیز گفت: این صنعت جایگاه خود را در کشور تثبیت کرده و قسمتی از زنجیره توزیع غذا و دارو است.
احمد شیروانی تاکید کرد: محدودیتهایی در صنعت پخش ایران برای حوزه تجهیزات، ناوگان خودرویی و انبارها وجود دارد که این محدودیتها در کشورهای پیشرفته وجود ندارد.
رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی چهارمحال و بختیاری نیز گفت: صنعت پخش نقش تاثیرگذاری در تامین اقلام مورد نیاز واحدهای صنفی و تسهیل ارتباط بین تولیدکنندگان و مصرفکنندگان دارد.
شهرام زارع فارسانی معرفی صنعت پخش در کشور و چهارمحال و بختیاری را ضروری اعلام و تاکید کرد: مشکلات ایران در تعامل با بخش خصوصی رفع میشود.
وی با اشاره به بالاتر بودن قیمت زمینهای واگذار شده به شرکتهای پخش در شهرکهای صنعتی نسبت به قیمت زمینهای واحدهای تولیدی افزود: واگذاری زمین با قیمتهای ارزانتر به شرکتهای پخش مورد توجه قرار گیرد.
ریبس انجمن صنعت پخش اتاق بازرگانی چهارمحال و بختیاری نیز گفت: تشکلهای اقتصادی نقش پُررنگی در بهبود شرایط تولید و اشتغالآفرینی دارند.
مسعود احمدی تاکید کرد: در همین راستا اتاق بازرگانی، صنایع،معادن و کشاورزی چهارمحال و بختیاری برای ایجاد و تقویت تشکلهای اقتصادی تلاش میکند.
وی با اشاره به کاهش هزینههای شرکتهای تولیدی برای ادامه و استمرار فعالیت خود در بازار افزود: صنعت پخش در کاهش هزینههای حملونقل و کم شدن هزینههای واحدهای تولیدی تاثیرگذار است.
احمدی به فعالیت ۱۸۰ شرکت پخش دارویی، آرایشی و بهداشتی و موادغذایی در چهارمحال و بختیاری اشاره و تصریح کرد: ۸۵ شرکت در زیرمجموعه انجمن صنعت پخش استان ساماندهی شدهاند و دارای مجوز هستند.
به گزارش ایرنا، در حال حاضر در این استان بیش از یک هزار واحد صنعتی در حال فعالیت است که ۳۶ واحد از این مجموعه واحدهای بزرگ و دارای اشتغال بالای ۱۰۰ نفر و ۳۲ واحد متوسط با اشتغال بین ۵۰ تا ۱۰۰ نفر و بقیه واحد های صنعتی کوچک هستند.
تاکنون با صدور بیش از ۲ هزار جواز تاسیس و افزون بر ۴۰۰ طرح با سرمایه گذاری بالای ۶۰ درصد طرحهای صنعتی اجرایی شده که در راستای کمک به تکمیل این طرح گامهای بلندی برداشته شده است.
چهارمحال و بختیاری دارای ۱۲ شهرستان با جمعیتی بیش از یک میلیون نفر است که در برخی محصولات صنعتی از جمله لوازم خانگی، تولید چادر مشکی، موکت و برخی از صنایع دیگر رتبههای مطلوبی در کشور دارد.
نظر شما