به گزارش خبرنگار ایرنا، یوسف نوری روز شنبه در جلسه شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی مازندران اظهار کرد: واحد های تولیدی و صنعتی استان اگر با تکنولوژی روز قادر به حل مسایل زیست محیطی هستند باید با نگاه حمایتی با آنان همراهی کرد.
وی ادامه داد: نظارت و پایش بر خط محیط زیست مازندران بر واحد های صنعتی و تولیدی به خصوص کشتارهای صنعتی استان ضروری است.
وی از حفاظت محیط زیست مازندران خواست تا با زمانبندی مناسب به صاحبان کشتارگاه های مازندران فرصت اجرای طرح های زیست محیطی را برای پایش برخط بدهد.
استاندار مازندران با ذکر این نکته که کشتارگاه های طیور مازندران نقش محوری را در تولید و توزیع گوشت مرغ پایتخت و استان دارد، تصریح کرد: اعمال قانون زیست محیطی با واحد های صنعتی همراه و دغدغه مند، نباید منجر به توقف به ویژه کشتارگاه های طیور مازندران شود.
نوری در بخش دیگری در باره مسایل کارگری و کارفرمایی مازندران اشاره کرد و بیان کرد: مشاغل در بخش گردشگری و کشاورزی مازندران فصلی است، بنابراین باید همه مسایل و مشکلات کارفرمایی و کارگری را به درستی رعایت کرد.
وی با اظهار به این که درآمد تامین اجتماعی مازندران به دلیل فصلی بودن مشاغل کم است، یعنی درآمد با هزینههای آن همخوانی ندارد، گفت پ: نارسایی های ناشی از خلاءهای قانونی برای کارگران و کارفرمایان در مشاغل فصلی استان زیاد است. در واقع خلأهای قانونی معضلات کارگری و کارفرمایی استان را دوچندان می کند.
نماینده عالی دولت در مازندران توضیح داد: نباید بیش از اندازه به کارفرمایان تولیدی و صنعتی استان فشار آورد تا از تولید فراری شوند، وقتی تولید متوقف شود، مردم خطه شمال تبدیل به مصرف کنندگان خواهند شد.
نوری ادامه داد: جهش تولید با نگاه حمایتی از کارفرمایان محقق می شود، صد البته کارفرمایان هم باید حق و حقوق کامل کارگران را پرداخت کنند.
شناسایی بخشنامه های مزاحم کسب و کارها در مازندران
معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استاندار مازندران عدم اجرای مصوبات شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی به منزله بی توجهی به قانون محسوب می شود، گفت: طبق آمار رسمی از ابتدای امسال ۳۶ مصوبه در این شورا نهایی شد که ۲۰ مصوبه آن ماهیت کشوری و ملی داشته است.
حسن خیریانپور با بیان این که شناسایی چالش قانونی در فعالیت های اقتصادی مازندران باید شناسایی شود، افزود: اصلاح قوانین برای جهش تولید در مازندران باید عملیاتی شود.
وی اظهار کرد: بخشنامه های مزاحم کسب و کار در مازندران باید شناسایی شود، شورای گفتوگوی دولت با بخش خصوصی قادر به شناسایی این موضوع است.
معاون استاندار مازندران با ذکر این نکته که بسیاری از واحدهای تولیدی و صنعتی به دلیل گسترش شهرها از بخش روستایی جدا شده و در منطقه شهری قرار گرفتند، گفت: این موضوع سبب شد تا این واحد ها طبق مقررات شهری با فشار مضاعف در تولید مواجه شوند.
وی به فعالیت ۱۹ کشتارگاه طیور در مازندران اشاره کرد و گفت: از آن جایی که این واحد ها نهایت همکاری لازم را در تنظیم بازار تامین و توزیع مرغ دارند، باید نگاه حمایتی از آنان داشت.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استاندار مازندران تصریح کرد: با توجه نقش مهم مازندران در تامین گوشت مرغ تهران، کشتارگاه های مازندران همواره باید ارزیابی زیست محیطی شوند، تصریح کرد: ارایه تسهیلات برای به روز رسانی و خرید تجهیزات با هدف پایس برخط این واحد ها ضروری است.
وی گفت: بنابراین محیط زیست مازندران در تمدید پروانه کشتارگاه صنعتی طیور همکاری لازم را داشته باشد، صد البته صاحبان این واحد ها هم باید به تکالف خود پایبند باشند.
پالایش آنلاین زیست محیطی کشتارگاه های طیور مازندران طبق قانون ۱۳۹۶ مورد تاکید حفاظت محیط زیست استان است، بر اساس بررسی های هر یک از این واحد های صنعتی برای نصب تجهیزات پایش آنلاین زیست محیطی به ۲۰ تا ۳۰ میلیارد ریال سرمایهگذاری نیاز دارند.
طبق آمار استان مازندران با داشتن حدود ۲ هزار و ۲۰۰ واحد مرغداری سالانه افزون بر ۲۱۰هزار تن گوشت مرغ تولید می کند.
نظر شما