به گزارش ایرنا، بارندگی شدید همراه با طغیانی شدن رودخانه های چالوس، گندابرود سبب آبگرفتگی معابر اصلی، فرعی و قطعی برق در نقاطی از شهرستان چالوس شد.
محمدشریفی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: براساس بازدیدهای میدانی و گزارش ها از ستاد مدیریت بحران، سیل سبب آبگرفتگی بناهای مسکونی به شکل جزئی در نقاط روستایی از جمله مهدی آباد و سینوا شد که بلافاصله با حضور اعضای ستاد مدیریت بحران و پیمانکاران نسبت به تخلیه آب و گل و لای این بناهای مسکونی اقدام شد.
وی اظهار کرد: برق نقاط ۶ گانه روستایی سینوا بخش مرکزی هم در نخستین ساعات امروز که حوالی ساعت هفت هوا شروع به باریدن کرد به علت شکستگی تیر برق حدود ۴۵ دقیقه ای قطع شد که پس از اطلاع به شرکت توزیع برق و حضور نیروها برق این نقاط هم وصل شده و مشکلی در این حوزه وجود ندارد.
فرماندار چالوس در باره آخرین وضعیت معابر اصلی و فرعی این شهرستان هم خاطر نشان کرد: جاده قدیم کندوان محدوده مرزن آباد- تا چالوس هم برای مدتی کوتاه به علت حجم انبوه مصالح کوهی جنگلی آورده سیل به سطح جاده و پر شدن آبراه ها بسته شد که با حضور راهداران و امکانات و تجهیزات این مسیر هم باز شده است.
شریفی افزود: هم اینک اعضای ستاد مدیریت بحران شهرستان در حالت آماده باش هستند و پیمانکاران هم تمام تجهیزاتشان را پای کار آورده اند.
هواشناسی مازندران هم شب گذشته درباره فعالیت سامانه بارشی در استان هشدار نارنجی صادر کرد و براساس آن گزارش داده بود با فعالیت سامانه موج بارشی ا شنبه تا اواخر روز یکشنبه بارش باران (گاهی رگبار و رعدوبرق)، وزش باد گاهی شدید، کاهش دما، در برخی مناطق با تگرگ و در مناطق کوهستانی با بارش برف در استان خواهیم داشت.
آبگرفتگی معابر، افزایش حجم رودخانه ها، صاعقه و کاهش دید و لغزندگی، رانش، ریزش سنگ، لغزندگی و اختلال تردد در جادهها و محورهای کوهستانی، خسارت به سازههای کم مقاوم و سست بنیان از پیامدهای این سامانه است.
کارشناسان هواشناسی در این گزارش توصیه کردند شهروندان عدم اسکان در حاشیه و بستر رودخانهها و مسیل ها، پاکسازی کانالهای آب و دهانه پل ها، خودداری از چرای دام در حاشیه رودخانهها و نواحی مرتفع، پرهیز از فعالیتهای کوهنوردی، مقاوم سازی سازههای کم مقاوم و سست بنیان و سایر اقدامات پیشگیرانه را مدنظر قرار دهند
شهرستان چالوس با جمعیتی ۱۳۰ هزار نفر در غرب مازندران قرار دارد.
نظر شما