نادعلی کهنسال روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، شمار بازرسیهای صورت گرفته از واحدهای صنفی مازندران در هفت ماهه امسال را ۴۶ هزار و ۶۱۵ مورد ذکرکرد و افزود: از مجموع بازرسیهای صورت گرفته، برای ۱۰ هزار و ۸۱۵ واحد صنفی متخلف پرونده تشکیل شده است.
وی از اجرای طرح رزمایش نظارتی با مشارکت برخی دستگاههای اجرایی از جمله شامل اداره کل صنعت، معدن و تجارت، شبکههای بهداشت، اتخادیه خباران و تعزیرات حکومتی و با هدف نظارت مستمر بر واحدهای خبازی و جلوگیری از برخی مشکلات احتمالی و برخورد با متخلفان در مازندران خبرداد و خاطرنشان کرد: همسو با اجرای این طرح، ۷۷۹ مورد نظارت و بازرسی از واحدهای خبازی استان صورت گرفته که از این تعداد برای ۲۴۳ واحد خبازی متخلف تشکیل پرونده شد.
کهنسال، ارزش ریالی پرونده های مختلف واحدهای خبازی استان را چهار میلیارد و ۶۷۷ میلیون و ۸۵۸ هزار ریال اعلام کرد و گفت: همسو با اجرای طرح تشدید و نظارت بر واحدهای آرد صنف و صنعت، در هفت ماهه امسال در مجموع ۵۸۷ مورد بازرسی صورت گرفت که از این تعداد نیز برای ۱۶۶ واحد صنفی متخلف به ارزش ۲۴ میلیارد و ۴۲۰ میلیون و ۵۰۰ هزار ریال ریال تشکیل پرونده شده است.
وی در بخش دیگر سخنان خود تصرح کرد: کالاهای اساسی و مورد نیاز مردم به میزان کافی در انبارهای استان ذخیره سازی شده است و جای هیچگونه نگرانی نیست.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت مازندران ادامه داد: نظارت و بازرسی از واحدهای صنفی استان با هدف تامین کالاهای اساسی و مورد نیاز مردم و همچنین جلوگیری از برخی تخلفات احتمالی در طوی سال و با جدیت در دستور کار است و با متخلفان و اخلاگران اقتصادی برابر قانون به شدت برخورد خواهد شد.
رشد ۲۵ درصدی صادرات کالا از مازندران
وی از رشد ۲۵ درصدی صادرات کالا از مازندران در ۶ ماهه نخست سالجاری خبرداد و افزود: از ابتدای سالجاری تا پایان شهریور ماه امسال بیش از ۹۶۱ هزار تن کالا از این استان به کشورهای هدف صادر شده که از لحاظ وزنی ۲۵ درصد رشد داشته است.
این مقام مسوول، عمده کالاهای صادر شده از مازندران را شامل فرآورده های لبنی، مرکبات، فرآورده های خوراکی، فلزات معمولی، مواد پلاستیکی، سیمان، مصنوعات و محصولات معدنی و محصولات شیمیایی و به مقصد کشورهای عراق، روسیه، پاکستان، ترکمنستان، قزاقستان، آذربایجان، ازبکستان، امارات، افغانستان و ترکیه اعلام کرده است.
نظر شما