«هاشم اسکندریان» روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: با توجه به اولویت اصلاح نقاط حادثهخیز، سال گذشته ۳۰ نقطه حادثهخیز و دارای تصادف در این شهرستان ایمنسازی و آشکارسازی شد.
وی، تداوم کاهش حوادث جاده ای طی چند سال گذشته در این شهرستان را ناشی از اصلاح نقاط حادثه خیز دانست و افزود: گردنه زاغه در مسیر همدان- ملایر یکی از مهم ترین نقاط حادثهخیز این شهرستان بود که با ۱۲۰ میلیارد ریال اعتبار ایمنسازی شد.
رییس اداره راهداری و حمل و نقل جادهای ملایر ادامه داد: امسال پروژه روشنایی گردنه زاغه به طول ۴.۲ کیلومتر به بهرهبرداری رسید و یکهزار و ۶۰۰ مترطول جداکننده نیوجرسی در وسط و کنارههای این محدوده اجرا شد.
اسکندریان، آشکارسازی و ایمنسازی ۳۵ نقطه از دماغهها و سرعتکاهها و اصلاح و تعمیر روشنایی ۱۰ نقطه از راه های ارتباطی این شهرستان را از دیگر اقدامات در راستای اصلاح نقاط حادثهخیز برشمرد و گفت: امسال همچنین ۵۰ کیلومتر شانهسازی و تعدیل شیب شیروانی و اصلاح و ایمنسازی ۱۰ تقاطع و پیچهای خطرناک اجرا شد.
فعالیت هشت گروه راهداری برای آشکارسازی نقاط مستعد تصادف
وی تاکید کرد: در راستای ارتقای کیفیت رویه و افزایش ایمنی کاربران جادهای، هشت گروه راهداری شامل اجرای روکش آسفالت، روکش حفاظتی (اسلاری سیل)، روسازی راه، اجرای روفوژ میانی، درزگیری و لکهگیری آسفالت، شانهسازی و تعدیل شیب شیروانی، نصب علایم و آشکارسازی نقاط مستعد تصادف در این شهرستان فعال است.
رییس اداره راهداری و حمل و نقل جادهای ملایر ادامه داد: بهمنظور ترویج فرهنگ نماز و آموزش ترافیک به رده سنی نوجوانان، نسبت به برگزاری نماز جماعت و آموزش فرهنگ ترافیک به دانشآموزان مدارس حاشیه راههای ارتباطی اقدام کردیم که بازخورد قابل توجهی در کاهش سوانح در محدوده این مدارس داشت.
اسکندریان اظهار کرد: با توجه به شعار سال و در راستای مشارکت مردم در افزایش سطح خدمات با همکاری بخشداران، طرح راهداران افتخاری با هدف بازگشایی راههای روستایی در کمترین زمان ممکن بعد از نزولات جوی اجرا شد.
وی یادآور شد: با استفاده از ادوات و تراکتورهای در اختیار روستاییان در قالب طرح جهادی خدمت به روستا، این طرح اجرایی شد که موجب افزایش سرعت در بازگشایی راهها و رضایت کاربران جادهای شده است.
پنج راهدارخانه ثابت و سیار در ملایر فعال است
رییس اداره راهداری و حمل و نقل جادهای ملایر گفت: این شهرستان دارای ۹۱۱ کیلومتر انواع راه شامل شریانی، اصلی، فرعی و روستایی و چهار باب راهدارخانه ثابت و یک باب راهدارخانه سیار است که در راهداری زمستانی بهصورت شبانهروزی در سطح محورهای حوزه استحفاظی به کاربران جادهای خدمات ارائه میدهند.
اسکندریان بیان کرد: در نیمه نخست امسال خطکشی ۹۰ کیلومتر از راههای شریانی این شهرستان به صورت سه خطه و خطکشی اکس وسط فرعی و روستایی به طول ۴۰ کیلومتر اجرا شد.
به گزارش ایرنا؛ شهرستان ملایر دارای ۹۱۱ کیلومتر انواع راه است که ۱۴۲ کیلومتر آن بزرگراه، ۳۶ کیلومتر راه اصلی، ۱۳۸ کیلومتر راه فرعی، ۴۳۰ کیلومتر راه روستایی آسفالته، ۴۲ کیلومتر شوسه شنی روستایی و ۱۲۲ کیلومتر راه خاکی و بین مزارع و ۲ هزار و ۳۵۰ دهانه انواع پل و آبرو است.
نظر شما