هادی حقبین روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا از تلاشهای صورت گرفته در ۲ سال گذشته در راستای مرمت روکش آسفالت معابر به عنوان نهضت آسفالت یاد کرد.
وی افزود: نگاه کمیته آسفالت معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران همزمان با تلاش برای افزایش تولید آسفالت به ارتقای کیفیت این محصول نیز معطوف بوده است.
حق بین اظهار کرد: امروز در نتیجه اقدامات انجام شده در سازمان مشاور فنی و مهندسی شهر تهران و مرکز مطالعات ژئوتکنیک و مقاومت مصالح شاهد رونمایی از جدیدترین دستگاههای روز دنیا در حوزه کنترل کیفیت قیر و آسفالت هستیم که در چند روز آینده به مرحله بهرهبرداری میرسد.
معاون فنی و عمرانی شهردار تهران در ادامه با بیان اینکه تجهیزات بیشتری تا پایان سال جاری به مجموعه امکانات آزمایشگاهی مرکز مطالعات ژئوتکنیک و مقاومت مصالح شهر تهران افزوده میشود، ابراز امیدواری کرد هزینههای سنگینی که در تولید و پخش آسفالت در حال پیگیری است با کنترل بیشتر امور کیفی مدیریت شود.
سال آینده شاهد ارتقای کیفیت آسفالت تولیدی در پایتخت خواهیم بود
حقبین در پاسخ به پرسشی درباره تاثیر بکارگیری تجهیزات جدید کنترل کیفی قیر و آسفالت بر دوام و ماندگاری روکش آسفالت معابر گفت: سال آینده شاهد ارتقای کیفیت و دوام محصول تولیدی در کارخانجات آسفالت شهرداری تهران و به تبع آن افزایش طول عمر پروژههای روسازی معابر خواهیم بود.
وی اضافه کرد: تامینکنندگان قیر و سایر نهادههای تولید آسفالت باید در انتظار کنترلهای سختگیرانهتری از سوی مرکز مطالعات ژئوتکنیک و مقاومت مصالح به عنوان مرجع نظارتی شهرداری تهران باشند.
به گزارش ایرنا، معاون فنی و عمرانی شهردار تهران از تجهیزات جدید مرکز مطالعات ژئوتکنیک و مقاومت مصالح شهرداری بازدید کرد و متعاقب آن در نشست هیات مدیره سازمان مشاور فنی و مهندسی شهر تهران در این مرکز نیز حضور یافت.
دستگاه متراکمکننده دال آسفالتی، رئومتر تیرچه خمشی قیر، آون حبابزدایی خلاء قیر، رئومتر برشی دینامیکی قیر، دستگاه ویسکوزیته دورانی و دستگاه آزمایش قشر نازک قیر به روش چرخشی بخشی از تجهیزات جدید خریداری شده به شمار میآید که در گام اول نوسازی امکانات آزمایشگاهی مرکز مطالعات ژئوتکنیک و مقاومت مصالح در این مرکز مستقر شده است.
نظر شما