به گزارش خبرنگار ایرنا، مسعود علویان صدر روز چهارشنبه در نشست هماندیشی کمیته تخصصی مالی صنعت آب و فاضلاب کشور که در سالن جلسات اداره کل بنادر و دریانوردی چابهار برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، بیان کرد: موضوع مدیریت آب، در سال آبی گذشته بدون هیچ دغدغه ای صورت گرفت، در سیستان و بلوچستان که آبستن مخاطرات جدی بود، به همت متولیان امر و اقدام ها و پیش بینی های صورت گرفته مشکلی به وجود نیامد و وضعیت به خوبی مدیریت شد که جای قدردانی دارد.
وی استفاده از ظرفیتها و توانمندی تخصصی استانها را در حوزه مدیریت کلان و راهبری صحیح امور، حائز اهمیت دانست و افزود: انتظار میرود همه استانها در مسیر انسجام بخشی ساختار راهبری شرکتهای آبفا همکاری داشته باشند تا بتوان با برنامهریزی درست به اهداف دست یافت.
معاون برنامهریزی و امور اقتصادی شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور ادامه داد: برنامه هفتم توسعه فرصتی طلایی بوده که اجرای آن از امسال آغاز شده و باید نسبت به این مهم که مورد توجه ویژه دولت چهاردهم نیز است، اهتمام جدی داشته باشیم، میطلبد همه در راستای عملیاتی کردن برنامه هفتم همکاری کنند، بنابراین باید بر مفاهیم و مسائلی که وجود دارد تمرکز و برای تحقق آن تلاش کنیم.
بهرهگیری از ضوابط و مقررات برنامه هفتم توسعه از دیگر موارد مهمی بوده که باید مورد توجه قرار گیرد، در این میان شاه بیت این برنامه، بودجهریزی عملیاتی است
وی با بیان اینکه تحقق رشد هشت درصدی اقتصادی از جمله موارد مورد تاکید در برنامه هفتم توسعه است، گفت: برای حوزه صنعت در قالب برنامه هفتم چارچوبی ترسیم و برای استان ها ارسال شده است، می طلبد که برش استانی آن توجه جدی داشته باشیم که بتوانیم مسیر را به جدی پیش ببریم.
علویان صدر افزود: بهرهگیری از ضوابط و مقررات برنامه هفتم توسعه از دیگر موارد مهمی است که باید مورد عنایت قرار گیرد، در این میان شاه بیت این برنامه، بودجهریزی عملیاتی است، با توجه به این که در آستانه فصل بودجهریزی قرار داریم و به زودی بودجه ۱۴۰۴ مصوب میشود.
وی ادامه داد: بر این اساس آنچه اهمیت دارد میزان اثربخشی بودجه و اقدامهای انجام شده، است، بنابراین باید اثربخشی منابع ریالی در کارها دیده شود و به طور تخصصی باید روی این مهم کار کنیم.
معاون برنامهریزی و امور اقتصادی شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور اظهار کرد: شاه بیت دوم برنامه هفتم توسعه، بهرهوری است که در این رابطه باید برنامهریزی به خوبی صورت بگیرد.
وی گفت: مدیریت هزینهها مقوله مهم دیگری است که باید به آن توجه ویژه داشت، در این رابطه باید آسیب شناسی انجام و راهکارهایی ارائه شود که با همکاری استان ها قابل اجراست و می توان تمام مشکلات را رفع و استانهای ضعیف را نیز پشتیبانی کرد.
علویان صدر بیان کرد: در صورت راه اندازی سازمان جامع حسابرسی در این رابطه مشکلی نخواهیم داشت، هوشمندسازی نیز ضرورت انکارناپذیری است که باید به آن پرداخت و ظرفیت لازم را برای تحقق آن ایجاد کرد.
وی اظهار کرد: طبق قانون برنامه هفتم توسعه ساختار سازمانی وزارت نیرو نیاز به اصلاح دارد که باید این مهم نیز در برنامه قرار گیرد و برای آن برنامه ریزی کنیم، در بخش بیمه و مالیات نیز باید اقدام هایی صورت بگیرد که مشکلی را شاهد نباشیم.
معاون برنامهریزی و امور اقتصادی شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با بیان این که اقتصاد آب مهمترین موضوع در صنعت است، گفت: باید ساختار اقتصادی شرکت آب و فاضلاب مورد توجه ویژه قرار گیرد، باید نقاط ضعف سیستم را در بحث درآمد زایی کشف و به موضوع جذب سرمایه گذار ورود کنیم.
وی با اشاره به اهمیت حمایت از سرمایهگذاران، بیان کرد: در برنامه هفتم موضوع هدررفت و تخصیص، جزو نکات کلیدی است که باید روی آن تمرکز و برنامه ریزی کرد.
نظر شما