به گزارش خبرنگار ایرنا شهریار خواجهصالحانی روز پنجشنبه در حاشیه افتتاح یک سالن ورزشی درون مدرسهای در آققلا در گفت و گو با خبرنگاران اظهار داشت: براساس برنامه هفتم توسعه، تلاش داریم این میزان کم باید به حداقل برسد.
وی خاطرنشان کرد: از ابتدای سال جاری تا پایان شهریور و همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید هزار و ۷۰۰ فضای آموزشی با مجموع هشت هزار کلاس درس به آموزش و پرورش تحویل داده شد.
به گفته وی این مدارس با شیوههای جدید صنعتی و علمی ساخته شدند و مزین به معماری اسلامی ایرانی هستند.
خواجهصالحانی افزود: در بخش تجهیز تلاش کردیم با همکاری شرکتهای دانشبنیان، لوازم مورد نیاز بروز و با ویژگیهای دانشآموزان همخوانی داشته باشند.
مدیرکل حوزه ریاست سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با اشاره به نقش و سهم ۵۳ درصدی خیرین در امر مدرسهسازی گفت: در ۲ سال گذشته، خیران با افزایش سه برابری (۳۰ درصدی) سهم خود در این بخش، ۱۱۵ هزار میلیارد ریال برای مدرسهسازی مشارکت کردند.
هیچ مدرسهای به لحاظ سیستم گرمایشی ناایمن نیست
خواجهصالحانی افزود: هیچ کلاس درسی در کشور، لوازم گرمایشی خطرآفرین ندارد و اگر معلمی از سر دلسوزی برخی اقدامات ناایمن انجام میدهد، مرتکب تخلف میشود.
وی یادآور شد: امروز با حضور وزیر آموزش و پرورش و رییس سازمان نوسازی، در راستای اجرای یک طرح فراگیر ملی ۱۹ هزار کلاس درس از سامانه گرمایشی استاندارد و ایمن برخوردار شدند.
وی ادامه داد: حدود هشت هزار فضای آموزشی در مناطق مختلف کشور در حال بهسازی و نوسازی است که پروژههای سالهای گذشته بود.
مدیرکل حوزه ریاست و روابط عمومی سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور گفت: یکی از سیاستهای ما تکمیل پروژههای نیمه تمام و آماده کردن آنها برای دانشآموزان است.
خواجهصالحانی بیان کرد: اولویت دیگر ما جمعآوری مدارس کانکسی بیش از ۱۰ دانشآموز است که بتوانیم آنها را ساماندهی کنیم.
وی اظهار داشت: هدفگذاری دیگر ما جمعآوری مدارس سنگی ناایمن است که تلاش داریم مدرسهای در کشور نداشته باشیم، معلم و فرزندان ما در آن فضا احساس آرامش نکنند.
وی خاطرنشان کرد: آمار این تعداد مدارس خیلی کاهش یافته و به سمت صفر کردن گام برداشتیم.
مدیرکل حوزه ریاست و روابط عمومی سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور گفت: در سرانه فضای دانشآموزی آنچه در سند تحول به آن تاکید شده، رسیدن به ۸.۴ مترمربع است، این عدد ابتدای انقلاب اسلامی ۱.۸ مترمربع بود و اکنون به ۵.۲۸ رسید.
خواجهصالحانی افزود: هدفگذاری برنامه هفتم ۶.۱ مترمربع است که برای رسیدن به این عدد باید ۱۴ میلیون مترمربع فضای آموزشی ایجاد کنیم.
وی ادامه داد: هدفگذاری دیگر ما این است که هر کلاس بیش از ۳۵ دانشآموز نداشته باشد.
وی در خصوص تعداد کانکسهای کلاس درس بیش از ۱۰ دانشآموز، گفت: حدود هزار و ۱۰۰ عدد کانکس در این قالب در کشور داشتیم که ابتدای مهر ماه در مجموع ۵۵۰ عدد را جمعآوری کردیم و مابقی هم در حال انجام است که اقدامات آنها، رشد ۵۰ درصدی به بالا دارد.
خواجهصالحانی اضافه کرد: هدفگذاری صفر شدن این کلاسها برای سال آینده است، اما با تلاشها و برنامهریزیهای انجام شده، به صفر رسیدن آنها تا پایان سال جاری دور از انتظار نیست.
نظر شما