مسعود خیرجو روز چهارشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا با تشریح آخرین وضعیت پروژه تصفیهخانه فاضلاب شهر اردبیل اظهار کرد: تاکنون ۶۳۰ میلیارد ریال از محل ماده ۵۶ و با کمک نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی به این پروژه اختصاص یافته است.
وی افزود: پروژه تصفیه خانه فاضلاب اردبیل از سال ۱۳۹۹ شروع شده بود و در نیمه نخست سال جاری پیشرفت فیزیکی آن از ۱۵ درصد به ۸۵ درصد رسیده و ۲ هزار میلیارد ریال به این منظور هزینه شده و برای تکمیل به یک هزار میلیارد ریال دیگر نیاز است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب اردبیل ادامه داد: تصفیهخانه فاضلاب شهر اردبیل کاملاً مدرن است و تجهیزات آن از خارج از کشور خریداری شده و در مرحله بازرسی تجهیزات است و تجهیزات ورودی تصفیهخانه شامل اسکرو، آشغالگیر، دانهگیر، هایپرمیکسر، شیرآلات و دریچهها نصب شده است.
خیرجو گفت: تصفیهخانه فاضلاب شهر اردبیل به یک مسئله عمومی تبدیل شده و با حمایت و همراهی دستگاههای حاکمیتی و نظارتی به این مرحله رسیده است و در حال حاضر اجرای خط انتقال ۱۶۰۰ میلیمتری و تصفیهخانه، جزو اولویتهای عمرانی استان است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اردبیل با اشاره به پیگیریهای انجام شده در سطح ملی اظهار کرد: طی ماههای اخیر، مدیرکل زیربنایی سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور از تصفیه خانه بازدید کرد و در نتیجه، اعتبار پروژه ۱۰۰ درصد تخصیص یافت و ۵۰ هزار میلیارد ریال اعتبار از محل ماده ۵۶ برای تکمیل بخش توسعه فاضلاب در فرآیند صدور مجوز قرار گرفت.
خیرجو اظهار کرد: مسئولان مختلف از جمله استاندار، نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی، برخی مدیران و به ویژه دادستان اردبیل از پروژه بازدید کرده اند و این بازدیدها در پیشبرد پروژه موثر بوده است و تصفیهخانه فاضلاب شهر اردبیل به دلیل تأثیر مستقیم بر بهبود شرایط زیستمحیطی، بهداشتی و زندگی شهری از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.
او اضافه کرد: با توجه به رشد جمعیت و توسعه شهرها، مدیریت صحیح و بهینه فاضلابها امری ضروری است و این پروژه به کاهش آلودگیهای محیطی، جلوگیری از انتشار بیماریهای مرتبط با فاضلاب و حفظ منابع آب کمک شایانی میکند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اردبیل افزود: تصفیهخانه فاضلاب شهر اردبیل توانایی تصفیه فاضلابهای شهری با استانداردهای بینالمللی را دارد و میتواند آبهای تصفیهشده را به چرخه استفاده بازگرداند و به کاهش مصرف منابع آب کمک کند و با بهره برداری از این پروژه، سطح بهداشت عمومی و کیفیت زندگی شهروندان بهبود خواهد یافت.
به گزارش ایرنا ، شهر اردبیل که با بیش از ۵۳۰ هزار نفر جمعیت در مرکز این استان واقع شده، نقطه تلاقی مسیرهای ارتباطی منطقه است و بیش از ۳۰ شهر و ۹۹۱ روستای استان اردبیل زیرپوشش خدمات شرکت آب و فاضلاب استان اردبیل قرار گرفته است و ۴۰۱ هزار نفر در مناطق روستایی استان از آب آشامیدنی سالم و بهداشتی بهرهمند هستند.
نظر شما