۲۰ آبان ۱۴۰۳، ۸:۴۰
کد خبرنگار: 1449
کد خبر: 85652106
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

حمام قدیمی در ملایر کتابخانه شد

۲۰ آبان ۱۴۰۳، ۸:۴۰
کد خبر: 85652106
حمام قدیمی در ملایر کتابخانه شد

همدان- ایرنا- رئیس اداره کتابخانه‌های عمومی ملایر گفت: یک حمام قدیمی بلااستفاده در روستای مهدویه این شهرستان با همت دهیاری و اعتبارات فرمانداری و این اداره به یک کتابخانه عمومی تبدیل شد.

سیدمهدی آخشیک روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در این خصوص اظهار کرد: ایجاد زیرساخت فرهنگی در روستای مهدویه از توابع بخش زند توسط فرماندار ملایر مصوب و در این راستا یک میلیارد ریال اعتبار در نظر گرفته شد.

آخشیک گفت: در همین راستا بخشی از حمام قدیمی روستا که قابل استفاده نبود، سال‌ها قبل توسط دهیاری بازسازی شده بود، مجددا با اعتباری که فرمانداری در نظر گرفته بود و پنج میلیارد ریال از اعتبار داخلی اداره و کار جهادی پرسنل، فضایی حدود ۶۰ متر مربع آماده و نوسازی شد.

وی بیان کرد: در حال حاضر حمام قدیمی تبدیل به یک کتابخانه با عنوان «پیشخوان کتابخوان یار مهربان مهدوی» شده و آن فضای غیرقابل استفاده قبلی، کاملاً نوسازی و بازسازی شد و در حال حاضر سه هزار نسخه انواع کتب مختلف در آن موجود شده است.

رئیس اداره کتابخانه‌های عمومی ملایر با بیان اینکه در این کتابخانه تجهیزات استاندارد نصب شده و هم اکنون ۱۰۰ نفر عضو دارد، یادآور شد: بنای ما توسعه کتابخانه‌ها و افزایش سطح دسترسی مردم به کتاب و کتابخوانی است و آمادگی داریم از ظرفیت‌ها و فضاهایی که وجود دارد، کارهای این شکلی انجام دهیم.

وی خاطرنشان کرد: این شهرستان با ۲۳ باب کتابخانه عمومی شامل ۱۰ کتابخانه شهری، ۱۲ کتابخانه روستایی و یک کتابخانه مشارکتی، در این حوزه پیشتاز است.

این مسوول گفت: در حال حاضر بیش از ۳۰۰ هزار نسخه کتاب در کتابخانه‌های عمومی این شهرستان موجود است و ۱۲ هزار عضو فعال عضویت دارند.

وی با بیان اینکه کتابخانه‌های عمومی با توجه به کارکردهای جدید، بیش از ۶۰ نوع فعالیت متنوع برای گروه‌های سنی دارند، افزود: در این راستا یکی از کتابخانه‌های عمومی ملایر در کنار وظایف تعیین شده، به زنان خانوار آموزش‌های لازم را ارائه می‌دهند و کسب و کارهای کوچک رونق می‌گیرد.

رئیس اداره کتابخانه‌های عمومی ملایر ادامه داد: بانوی خانه‌داری که عضو کتابخانه است، وقتی همراه با کودک خود وارد کتابخانه می شود، هم یک فعالیت کتاب‌محور انجام می‌گیرد، هم خانواده و اطرافیان نیز همین حس و حال کتاب و کتابخوانی را دریافت می‌کنند.

آخشیک تاکید کرد: فعالیت‌های کتابخانه‌ها وسیع است و در کنار فراهم آوردن مکانی امن و آرام دغدغه‌های دیگر اقشار جامعه را که جویای علم و دانش هستند، ارائه دهیم و پاسخگوی نیاز آنها باشیم.

ملایر دارای ۶۶۰۰ مترمریع زیربنای کتابخانه‌ای است

وی با بیان اینکه ملایر شهر فرهنگی استان همدان است و متناسب با ظرفیت‌ها و نام بزرگ آن باید رشد کند، ادامه داد: در حال حاضر سطح زیربنای کتابخانه‌های عمومی این شهرستان ۶ هزار و ۶۰۰ مترمربع است و برای کار زیربنایی و توسعه زیرساخت‌ها در این حوزه نیاز به زمین مناسب داریم.

رئیس اداره کتابخانه‌های عمومی ملایر احداث کتابخانه مرکزی را یکی از اولویت‌های مطالبات مهم این شهر برشمرد و گفت: با حمایت فرماندار ملایر و شهرداری، زمین برای کتابخانه مرکزی تعیین شده و قراردادهای لازم برای احداث این پروژه حداقل در ۲ هزار مترمربع زمین انجام شده است.

آخشیک یکی از پایه‌های ترقی و توسعه را توجه جدی به توسعه زیرساخت‌های کتابخانه‌ای دانست و اظهار کرد: در همین راستا از فضاهای موجود که قابل استفاده برای عموم مردم باشد، برای ایجاد کتابخانه استفاده می‌کنیم که در این مسیر نیازمند هم‌افزایی همه متولیان و ارائه کمک‌های مادی و معنوی آنها هستیم.

به گزارش ایرنا؛ شهرستان ملایر دارای ۲۳ کتابخانه عمومی دارد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha