به گزارش ایرنا، یوسف نوری روز یکشنبه در جلسه شورای برنامه ریزی مازندران از تمایل شرکتهای حمل ونقل هندی برای کمک به صادرات مرکبات مازندران خبر داد و افزود: صادرات از بنادر مازندران به کاهش مشکلات از مسیر آستارا کمک میکند.
طبق آمارهای رسمی، مجموع باغ های مرکبات مازندران ۱۱۲ هزار هکتار است که از این میزان ۱۱۰ هزار هکتار ارقام بارده هستند. همچنین از مجموع باغات مرکبات مازندران ۸۰ هزار هکتار زیر کشت ارقام مختلف پرتقال، ۳۰ هزار هکتار ارقام مختلف نارنگی و بقیه زیر کشت محصولاتی از جمله نارنج و لیمو قرار دارند.
مازندران با دارا بودن ۱.۵ درصد از اراضی و ۲.۵ درصد اراضی کشاورزی کشور سالانه بیش از هشت میلیون تن محصولات کشاورزی تولید می کند که ۱۰ درصد ارزش اقتصادی محصولات کشاورزی کشور را به خود اختصاص داده است.
زمان برداشت پرتقال هم که " تامسون " مهم ترین رقم آن محسوب می شود از نیمه آبان شروع می شود. به طور متوسط در یک هکتار باغ مرکبات ۳۰ تا ۴۰ تن محصول برداشت می شود.
استاندار مازندران همچنین از تصویب اجرای طرح بلند مرتبه سازی در شهرهای استان با توجه به زیست بوم مازندران خبر داد و بر گسترش بلند مرتبه سازی در بافتهای فرسوده ساری، بابل و آمل تاکید کرد.
در ادامه معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مازندران هم گفت: سیاست گذاریهای منفعلانه در بلند مرتبه سازی، مانع اجرای طرحهای توسعه در استان شده است.
عبدالرضا دادبود اضافه کرد: هم اکنون سه متقاضی ساخت هتل ۴۰ طبقه پشت درهای بسته محدودیتهای بلند مرتبه سازی در مازندران مانده اند.
او تصریح کرد: با تدوین بستههای جدید که ملاحظات فرهنگی، زیست محیطی و تامین انرژی تجدید پذیر دارد میتوان ساخت مجتمعهای گردشگری و مسکونی ۴۰ طبقه را در استان تسهیل کرد.
معاون عمرانی استاندار مازندران گفت: هم اکنون شهرهای چالوس، بابلسر و نوشهر مجوز بلند مرتبه سازی را دارند.
نظر شما