فرهاد آقابیگی روز شنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: ۲۲ مرکز ثابت و سایر در استان وجود دارد که از این تعداد ۱۰ مرکز سیار و ۱۲ مرکز ثابت هستند و حدود ۱۲ هزار و ۵۰۰ کودک و نوجوان عضو و از خدمات مراکز بهره مند می شوند.
وی افزود: هر مرکز سیار حدود ۶۰۰ عضو دارد که مربیان علاوه بر امانت کتاب باید سایر خدمات فرهنگی را نیز به این اعضا ارایه دهند.
مدیرکل کانون پرورش فکری، کودکان و نوجوانان خراسان شمالی بر جریان سازی مراکز ثابت و سیار در فعالیت ها و برنامه های مختلف تاکید کرد و گفت: نوجوان محوری از سیاست های امسال کانون محسوب می شود و مراکز در قالب فعالیت های فرهنگی، هنری و ادبی این اولویت را پررنگ می کنند.
وی با بیان اینکه مراکز سیار باید به سمت جذب اعضای بیشتر حرکت کنند گفت: ایده های نو را از یاد نبرند و در فعالیت ها باید کمیت و کیفیت در کنار هم قرار گیرد و کتابخانه های سیار تاثیرگذار عمل کنند و فعالیت های خودجوش و خلاقانه را سرلوحه برنامه های خود قرار داده و جریان ساز باشند.
مدیرکل کانون پرورش فکری، کودکان و نوجوانان خراسان شمالی قصه گویی را جریان سازی فرهنگی خواند و توجه ویژه به این مقوله را نیز در روستاها به شکل جدیتر خواستار شد.
وی برگزاری جشنواره بازی در روستاها و تجربه گردانی را لازمه رشد مراکز ثابت و سیار دانست و افزود: اگرچه در مراکز ثابت مسیر رو به رشدی داریم اما توجه به فضاسازی مراکز، بسیار مهم است.
آقابیگی افزود: دومین پلاتوی تخصصی تئاتر در شیروان در مرحله نهایی قرار دارد و در کنار تجهیز شدن سالن های موجود، لازم است تا تولیدات تئاتری را گسترش دهیم بنابراین اگر گروه های تئاتری قابلیت حمایت در شهرستان ها را دارند به طور قطع از آنها حمایت خواهد شد.
خراسان شمالی یک میلیون نفر جمعیت دارد که ۴۴ درصد آن در روستاها سکونت دارند.
نظر شما