سیدمحمد فیاض روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: میادینی که نیاز به بهسازی و ساماندهی دارند با همکاری نواحی، معاونتها و سازمان زیباسازی به ۲ دسته تقسیم میشوند، بخشی از آنها با محوریت همه معاونتها به طور اساسی، همه ایرادها و نواقص آن برطرف خواهد شد و بخشی دیگر نیز، با اقدامی از جمله جانمایی گلدان و اصلاح فضای سبز چهرهای تازه به آن بخشیده میشود.
وی اظهار کرد: معاونت هماهنگی و امور مناطق با تزریق بودجه حمایتهای لازم را برای بهسازی این میادین انجام داده و مناطق نیز از ظرفیت همه معاونتها برای اجرای هرچه بهتر طرح بهرهگیری میکنند، البته از جمله این موارد رسیدگی به آبنماها، بهسازی آسفالت، جانمایی مبلمان شهری و پرچم، اصلاح فضای سبز و جانمایی نشانها است.
فیاض با بیان اینکه میادین یکی از فضاهایی است که در سطح شهر نقش هویت ساز دارد افزود: هر محله بدون نمادهای مشترک فرهنگی و فضاهای عمومی در نهایت به خیابانی برای گذر تقلیل پیدا میکند اما شهر زمانی میتواند محل مناسبی برای زندگی باشد که حس تعلق و دلبستگی در آن پدید آمده باشد، پیرو همین دغدغه میتوان گفت که ساماندهی میدانهای محلی با توجه به بافت فرهنگی و دیگر نمادها از جمله مجسمه و نقاشی دیواری، میتواند پیوندی مستحکمتر با مردمی که در آن زندگی میکنند ایجاد کند.
۱۲ میدان شرق پایتخت بازآفرینی میشود
مدیرکل هماهنگی، نظارت و کنترل معاونت امور مناطق شهرداری تهران ادامه داد: طرح بازآفرینی ۱۲ میدان در شرق پایتخت با هدف بهبود سیمای محلی و هویتبخشی به میادین و محلات این کلانشهر آغاز شد. در این طرح هفت میدان شرق پایتخت به طور ویژه و اساسی با توجه به همه جوانب حوزه ترافیکی، عمرانی و فضای سبز در مسیر بهسازی و نوسازی قرار میگیرد تا از این منظر نمایی مناسب از این میادین برای مردم جلوهگری داشته باشد.
فیاض تاکید کرد: تهران صرفا نباید با اجرای پروژههای کلان سامان یابد، بلکه محلهها نیز نمادهای هویتی خود را داشته باشند تا از این نظر، شهروندان محلی با مراجعه به عناصر خارج از محله احساس فاصله و بیگانگی نکنند و با خاطره و حافظه جمعی مرتبط شوند.
براساس اطلاعات موجود، در منطقه ۱۳ تهران در شرق میادین فلکه اول نیروی هوایی، میدان مادر، فلکه چهار گوش میدان امامت، میدان لوزی، میدان معلم، کلاهدوز، چایچی، میدان امام حسن مجتبی(ع) و میدان اطلاعات برنامههایی در حال انجام است.
نظر شما