به گزارش خبرنگار ایرنا، شهرک صنعتی آباده در شمال فارس از شهرکهای مهم و مطرح استان در جذب سرمایه است که در طول سالهای گذشته واحدهای قابلتوجهی در آن مستقر شده و به فعالیت مشغول هستند.
برخی متولیان اقتصادی استان فارس این شهرک را قطب صنعتی شمال این استان میدانند؛ از این رو اقداماتی جهت توسعه این شهرک در قالب انعقاد قرارداد و اجرای پروژههای عمرانی با هدف تکمیل زیرساختهای آن در حال انجام است.
به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج هم برنامه میز خدمت در شهرک صنعتی آباده برگزار شد؛ در این جلسه میز خدمت که با حضور مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی فارس، فرماندار و شماری از مدیران ادارههای شهرستان آباده و نیز صنعتگران برگزار شد مسائل و مشکلات ۱۵فعال صنعتی مورد بررسی و رسیدگی قرار گرفت.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی فارس در این جلسه گفت: سه پروژه عمرانی با اعتبار۲میلیارد و ۷۰۰میلیون تومان شامل تکمیل روشنایی معابر با اعتبار ۵۰۰میلیون تومان، پروژه تکمیل شبکه داخلی گاز با اعتبار یک میلیارد و ۵۰۰میلیون تومان و پروژه اصلاح شبکه داخلی برق فشار متوسط با اعتبار ۷۰۰میلیون تومان در حال اجراست.
سیدمسعود عظیمی ادامه داد: پروژه ایستگاه پمپاژ فاضلاب فاز توسعه به تصفیه خانه فاضلاب آغاز شده که با پیشرفت فیزیکی ۴۰درصدی و اعتبار ۲میلیارد تومان در دست اجراست.
او شهرک صنعتی آباده را یکی از شهرکهای صنعتی فعال استان دانست که از وضعیت زیرساختی مطلوبی نیز برخوردار است و گفت: تکمیل سایر زیرساختهای این شهرک صنعتی با اولویتبندی پروژهها در برنامه قرار دارد.
عظیمی افزود: این شهرک صنعتی که در حال حاضر ۱۳۱ قرارداد سرمایهگذاری با متقاضیان در آن منعقد شده، قطب صنعتی شمال فارس محسوب میشود و توانسته زمینه مناسبی برای جذب سرمایهگذار فراهم کند.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی فارس اضافه کرد: هماکنون ۶۲ واحد صنعتی با اشتغال ۹۰۰ نفر در شهرک صنعتی آباده فعال است.
او در خصوص درخواست صنعتگران برای استقرار نمایندگی گمرک در شهرک آباده گفت: در این زمینه همکاری لازم از سوی شرکت شهرکهای صنعتی انجام شده و برای استقرار گمرک در ساختمان فناوری شهرک صنعتی مساعدت خواهد شد.
عظیمی همچنین با اشاره به درخواست تعدادی از واحدهای صنعتی به منظور تأمین برق مازاد بر تعهد این شرکت و با عنایت به مسائل مربوط به ناترازی انرژی پیشنهاد داد: واحد های متقاضی نسبت به تشکیل یک تعاونی اقدام و سپس مجوز ایجاد نیروگاه برق خورشیدی را از ساتبا اخذ کنند تا برای واگذاری زمین جهت احداث نیروگاه همکاری و حمایتهای لازم صورت گیرد.
به گفته مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی فارس با توجه به زاویه تابش مناسب آفتاب در آباده، احداث این نیروگاه میتواند بخش زیادی از مشکلات تأمین برق پایدار را رفع کند.
بدین ترتیب پیگیریها برای توسعه این شهرک صنعتی مدتهاست که آغاز شده و همچنان ادامه دارد؛ البته شهرستان آباده از ۲ شهرک صنعتی ایزدخواست و سورمق نیز برخوردار است؛ شهرکهایی که با وجود کمک شایانی که به ارتقای جایگاه اقتصادی استان فارس در کشور کردهاند اما هنوز هم با مشکلات زیرساختی قابلتوجهی برای ادامه فعالیتهای خود دست و پنجه نرم میکنند.
شهرک صنعتی ایزدخواست که در شمالیترین نقطه استان فارس قرار دارد از موقعیت مناسبی برای سرمایهگذاری برخوردار است؛ این شهرک با مساحت ۹۵هکتار ظرفیت استقرار ۲۰۰ واحد تولیدی - صنعتی با پیشبینی اشتغالزایی یک هزار نفر را دارد.
ناحیه صنعتی سورمق هم از ۳۵ هکتار مساحت بهره میبرد و با توجه به نزدیکی به استان یزد، موقعیت ویژهای برای سرمایهگذاری دارد؛ فعالان در این شهرک معتقدند مساحت کم این ناحیه صنعتی پاسخگوی درخواستهای متقاضیان در آینده نخواهد بود، لذا طرح توسعه و الحاق بخشی از اراضی اطراف به این ناحیه صنعتی در قالب اجرای طرح توسعه در حال انجام است.
نظر شما