هادی قربانی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارکرد: اجرای این طرح با مشاهده تعداد زیادی از سگ های بلاصاحب در سطح خیابان و هراس شهروندان و دانش آموزان از این موضوع و احتمال آسیب رساندن به آنان در دستور کار قرار گرفت.
وی افزود: نزدیکی تعداد زیادی از روستا به شهر بجنورد از عوامل مهم پرسه زنی سگها در مرکز خراسان شمالی محسوب می شود و برخی از ساکنان روستا به سگهای خود آب و غذا نمیدهند و این حیوانات برای رفع گرسنگی وارد شهر میشوند.
مدیرعامل سازمان پسماند شهرداری بجنورد ادامه داد: مواردی همچون عقیم سازی در گذشته انجام می شود که نقش مهمی در کنترل این حیوان داشت و این امر بار دیگر باید در دستور کار قرار گیرد.
وی بیان کرد: طرح جمع آوری سگهای ولگرد در بجنورد توسط یک پیمانکار انجام می شد که با اجرای این طرح یک پیمانکار دیگر نیز افزوده شد تا امنیت بیشتری برای شهروندان برقرار شود.
قربانی تاکید کرد: ترحم بیش از حد به سگها سبب شده تا تعداد سگهای ولگرد در این شهر زیاد شود و با وجود اینکه پیمانکار هر روز در حال جمع کردن سگهای ولگرد است اما باز هم هر روز شاهد پرسه زنی سگها در جای جای نقاط مختلف شهر هستیم.
وی خاطرنشان کرد: مکانی برای جمع آوری سگهای ولگرد در بجنورد جانمایی شده است، اکنون بیش از ۸۰۰ قلاده سگ ولگرد در شهر جمع آوری و به این مکان منتقل و روزانه به طور میانگین ۱۰ قلاده سگ ولگرد از سطح شهر جمع آوری می شود.
مدیرعامل سازمان پسماند شهرداری بجنورد عنوان کرد: پنج هزار متر مربع مکان برای جمع آوری این حیوانات در بجنورد در نظر گرفته شده است.
شهر بجنورد مرکز خراسان شمالی ۲۳۰ هزار نفر جمعیت دارد.
نظر شما