به گزارش ایرنا، مراسم بزرگداشت روز دانشجو امروز شنبه در سالن آمفی تئاتر دانشکده علوم انسانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج با حضور مسئولان و دانشجویان برگزار شد و در این مراسم توسط تشکل های فعال سه بیانیه قرائت شد.
دانشجویان در بخشی از این بیانیه ها به بیان مطالبات و خواسته هایشان از مسئولان به ویژه رئیس دانشگاه پرداختند، نمایندگان یکی از این تشکل ها اظهار کرد: بیش از ۱۵ هزار دانشجو در این واحد دانشگاهی مشغول به تحصیل هستند و از این تعداد حدود ۶ هزار نفر آنها در دانشکده علوم انسانی تحصیل می کنند.
امیرحسین احمدی اضافه کرد: اگر به طور میانگین هر ترم هر دانشجو حداقل ۱۰۰ میلیون ریال شهریه پرداخت کند مبلغ زیادی می شود و هرچند درآمد دانشگاه هم فقط از این محل تامین نمی شود ولی نیاز است مسئولان دانشگاه نسبت به هزینه کرد این درآمد به دانشجویان توضیح دهند.
وی بیان کرد: دیگر مشکلات این دانشکده به قلب تپنده آن یعنی کتابخانه بر می گردد که مکان مناسبی برای مطالعه دانشجویان نیست و کتاب های موجود در آن هم از ۲۵ سال گذشته تاکنون به روز نشده اند.
این دانشجوی دانشکده علوم انسانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج از وضعیت محوطه، سرویس های بهداشتی و سلف سرویس دانشکده انتقاد کرد و گفت: این مشکلات و مسائل را بارها مطرح کردیم و امید می رود رئیس جدید دانشگاه که خود زمانی ریاست دانشکده علوم انسانی را برعهده داشت، اهتمام ویژه ای برای حل مشکلات داشته باشد.
وی یادآور شد: ما دلخوش به مراسم های نمادین روز دانشجو نیستیم ما اعلام می کنیم عدالت و معنویت دو گمشده بشر امروز است که به لطف تمدن جدید غرب نمی توان نمودی از آن را در زیست بشر مشاهده کرد.
احمدی با اشاره به اینکه حقوق بشر شعارفریبنده ای است که دستاویزی شده برای استیلای ملت های مظلوم، افزود: چگونه است در غرب تلف شدن یک حیوان برایشان مهم است ولی وقتی بیش از ۵۰ هزار نفر در غزه و لبنان به فجیع ترین شیوه ممکن به شهادت می رسند، واکنشی نشان نمی دهند.
وی اضافه کرد: روزی که امریکا به احترام قصاب غزه و لبنان ایستاده او را تشویق کرد نشان داد آنچه در غرب نشان داده می شود نمایش مضحکی است که هیچ دانشجویی بیداری بازیچه آن نمی شود.
نماینده جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج هم در این مراسم با اشاره به اینکه هر کجا دانشجویان پیش قدم شدند و در جریان های مختلف سیاسی و اقتصادی مشارکت داشتند مطلوب ترین نتیجه حاصل شده است، گفت: ۱۶ آذر نماد جریان مستمر و مطالبه گری و عدالت خواهی است.
مسئول انجمن علمی و پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج هم در این مراسم به بیان خواسته های دانشجویان پرداخت و اظهار کرد: استقرار انجمن های دانشجویی و دانشجویان در تصمیم گیری، برنامه ریزی و چینش اساتید و مدرسان مرتبط با برنامه و پرهیز از اعمال سلیقه در این خصوص، کاهش فیتلرها و عوامل متعدد در این فرآیند، استقلال مالی انجمن ها و همکاری مستمر مدیران گروه از جمله خواسته ها ماست.
رئیس جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج هم بعد از این دانشجویان به پشت تریبون رفت و با پذیرش همه نقدهای مطرح شده وعده برطرف کردن آنها را داد.
کاهش هزینه های دانشگاه با ایجاد تعادل و رفع ناترازی ها
کیوان شافعی با اشاره در توزیع دانشجو در سطح استان ناترازی هایی وجود دارد، گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج دارای ۱۵ هزار و ۴۰۰ دانشجو است که از این تعداد ۹ هزار و ۷۰۰ دانشجو در مرکز سنندج مشغول به تحصیل هستند.
وی با بیان اینکه از تعداد دانشجویان مرکز سنندج پنج هزار و ۵۰۰ نفر در دانشکده علوم انسانی این دانشگاه تحصیل می کنند، بیان کرد: یکی از مشکلات این دانشگاه پراکندگی دانشکده های آن است و همین موجب افزایش هزینه های متحمل شده بر دانشگاه شده است.
رئیس جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج به حداقل رساندن ناترازی و ایجاد تعادل در توزیع رشته ها و دانشجویان در سطح استان را از برنامه های خود خواند و اظهار کرد: در جریان مسائل و مشکلات دانشگاه قرار دارم و برای رفع آن همه تلاش خود را بکار می گیریم.
شافعی ادامه داد: منابع کتابخانه های دانشگاه چند سالی است به روز نشده است و در راستای خرید کتاب های جدید به ویژه در نمایشگاه بین المللی کتاب اقدام خواهیم کرد.
یکی از اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج هم با اشاره به اینکه فلسفه تشکیل جهبه دانشجویی مبارزه با استکبار است، اظهار کرد: ویژگی اصلی جنبش دانشجویی مبارزه با استکبار و استبداد بوده است.
علی محمدپناه افزود: جنبش دانشجویی که در دانشگاه تهران رقم خورد نشان داد دانشجویان نسبت به مسائل بین المللی و جامعه خود بی تفاوت نیستند.
وی با بیان اینکه امروز باید موضع خود را در نظم نوین آینده مشخص کنیم، گفت: اگر دانشجویان در ۱۶ آذر عدالتخواهانه و هوشمندانه حرکت کردند امروز هم باید جایگاه خود را در خطوط نظم نوین جهانی پیدا کنند.
در این مراسم به همت تعدادی از دانشجویان این دانشگاه تئاتری با عنوان آخرین خط تخته سیاه به بازیگری و کارگردانی عرفان دارابی به نمایش درآمد و گروه مولودی خوانی دانشجویان دانشگاه هم به اجرای برنامه پرداختند و در پایان هم به قید قرعه جوایز نقدی به پنج نفر از دانشجویان شرکت کننده اهدا شد.
نظر شما