به گزارش خبرنگار ایرنا ، حجت الاسلام حسین کثیرلو روز سه شنبه در آئین گرامیداشت روز دانشجو و تجلیل از دانشجویان برتر دانشگاه محقق اردبیلی اظهار کرد: مطالبه گری از تاکیدات رهبر معظم انقلاب اسلامی به دانشجویان است و در سند تحول قضایی کشور نیز به مطالبه گری در جامعه تاکید شده است.
وی ادامه داد: از منظر حضرت آیت الله خامنه ای، مطالبه گری باید فراتر از مسائل عادی و قابل حل نظیر غذا و خوابگاه و دیگر مشکلات دانشگاه باشد و دانشجویان باید عدالت خواهی را در جامعه مطالبه و ترویج کنند.
وی افزود: روش کار ما در دستگاه قضایی، بر اساس سند تحول قضایی کشور است که محورهای مختلفی را دربر می گیرد.
رئیس کل دادگستری اردبیل تصریح کرد: تعامل با قوای سه گانه از مواد مصرح سند است و در استان اردبیل نیز در راستای عمل به آن، موظف به همکاری با دستگاه های اداری هستیم.
حجت الاسلام کثیرلو گفت: استان اردبیل از حیث تعامل دستگاه های اداری و نمایندگان مردم با دستگاه قضایی، جزو استانهای ردیف اول کشور است.
وی ادامه داد: پیشگیری از وقوع جرم نیز در سند تحول قضایی تاکید شده است و دانشجویان تراز انقلاب اسلامی می توانند در این راستا نقش آفرینی کرده و با ارائه ایده ها، طرح ها و برنامه های خود در قالب رساله ها و پایان نامه ها، ما را در کاهش وقوع جرایم یاری کنند.
رئیس کل دادگستری استان اردبیل گفت: حمایت و ورود دستگاه قضا به مسائلی از قبیل تولید و اشتغال در استان، گشایش هایی را در پی داشته است و دادگستری کل استان از ظرفیت تعامل بین دستگاهی برای رفع مسائل و مشکلات مردم استفاده می کند.
او همچنین توجه مسئولان دانشگاه محقق اردبیلی به مسائل دانشجویان را مایه خرسندی دانست و افزود: بارها شاهد بوده ام که مسئولان این دانشگاه، پرونده دانشجو را چنان پیگیری می کنند که گویی مشکل حقوقی برای فرزند خودشان پیش آمده است.
دکتر اسماعیل چمنی ، رئیس دانشگاه محقق اردبیلی نیز در این برنامه گفت: بر اساس مستندات موجود، دادگستری استان اردبیل طی ۲ سال اخیر از نظر کاهش جمعیت کیفری رتبه نخست را در کشور احراز کرده و همکاری دستگاه قضایی استان در جهت حل و فصل مسائل حقوقی دانشجویان نیز قابل تقدیر است.
وی گفت: با وجود تنگناهای اعتباری، از هر ظرفیت در اختیار برای حل مسائل مختلف استفاده می کنیم و دانشگاه محقق اردبیلی به داشتن دانشجویان دارای استعدادهای درخشان و پیشرو در تولید علم می بالد.
حجت الاسلام محمدرضا مصلح نیا ، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی هم در این آیین به دانشجویان توصیه کرد: از سه بخش زمان یعنی گذشته، حال و آینده، حال را مغتنم شمرده و با استفاد از فرصت های در دست، برای ترقی و تعالی تلاش کنند.
پرسش دانشجویان و پاسخ مسئولان دانشگاه در خصوص برخی مشکلات و کمبودهای دانشگاه، اجرای موسیقی و تلاوت قرآن از بخش های متنوع این آیین بود و در پایان از دانشجویان برتر دانشگاه محقق اردبیلی تجلیل شد.
به گزارش ایرنا، دانشگاه محقق اردبیلی ۱۰ دانشکده دارد و هفت دانشکده در شهر اردبیل و سه دانشکده در شهرهای پارسآباد، مشگینشهر و نمین است و دانشگاه محقق اردبیلی در رتبهبندی ISC رتبه ۱۷ کشور را دارا است و در رتبهبندی شانگهای نیز در حوزه مهندسی مواد رتبه اول، در حوزه مهندسی انرژی رتبه ششم و در حوزه کشاورزی رتبه هفتم کشور را کسب کرده است.
استان اردبیل با ۱۲ شهرستان در شمال غرب ایران واقع شده است.
نظر شما