به گزارش خبرنگار ایرنا، دکتر علی دواتی روز چهارشنبه در نشست افتتاحیه فرآیند اعتباربخشی رشته پزشکی عمومی که در دانشگاه علوم پزشکی نیشابور برگزار شد، افزود: به عبارت دیگر با اعتباربخشی دانشکدههای پزشکی میتوان از ارائه آموزشهای استاندارد و به روز و طبق سرفصلهای روز دنیا، حتی در دور افتادهترین نقاط کشور اطمینان یافت.
وی بیان کرد: هر دانشکده پزشکی فارغ از محل جغرافیایی و یا سطحبندی بایستی سالانه فرآیند اعتباربخشی را انجام دهد.
سرپرست تیم اعتباربخشی رشته پزشکی عمومی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: هدف تیم ارزیاب کمک به آموزش، ارتقای مداوم و پایدار کیفیت آموزش، اشتراک گذاری و انتقال تجارب است.
وی در ادامه با اشاره به عملکرد مثبت دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی نیشابور گفت: همه دانشکدههای نوپا سعی میکنند این دانشکده را الگو قرار دهند، بنابراین این دانشکده باید تلاش کند که الگوی خوبی برای دیگر دانشگاهها باشد.
دواتی افزود: دانشگاه علوم پزشکی نیشابور به دلیل مجاورت با دانشگاه های علوم پزشکی سبزوار، تربت حیدریه، مشهد، بیرجند، گناباد و بجنورد می تواند با هم افزایی و بهره گیری از تجارب و پتانسیل سایر دانشگاهها، رقابت سازنده و بهرهگیری از تجارب، مسیر موفقیت را سریع تر ادامه دهد.
وی ادامه داد: دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی نیشابور نوپاست و اکنون در مسیر رشد و تعالی قرار دارد.
سرپرست تیم اعتباربخشی رشته پزشکی عمومی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به اینکه الگوی جدیدی برای اعتبار بخشی آموزش پزشکی ایجاد شده است، عنوان کرد: ما هم تلاش میکنیم در این بازدیدها با تکیه بر اسناد بالا دستی و در نظر گرفتن استانداردهای ملی، استانداردهای کالبدی و سند توانمندیها ظرفیت موجود را بررسی و شناسایی کنیم.
به گزارش ایرنا، نشست کارگروه رسالت و مدیریت عالی اجرایی با حضور سرپرست ارزیابان هیات بورد رشته پزشکی عمومی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سرپرست معاونت آموزشی، سرپرست دانشکده پزشکی، معاون بالینی، اعضای هیات علمی و سایر اعضای کارگروه در دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی نیشابور برگزار شد.
نظر شما