دستیابی به مرجعیت علمی، مرکز ثقل سیاستگذاری دانشگاه تهران است
عکس آرشیوی است

تهران- ایرنا- سرپرست معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه تهران گفت: تلاش برای کسب مرجعیت علمی و موقعیت برتر در عرصه علم ‌و فناوری، مرکز ثقل تصمیم‌سازی و سیاستگذاری دانشگاه است.

به گزارش خبرنگار علمی ایرنا، منوچهر مرادی سبزوار در آیین اختتامیه سی و سومین جشنواره پژوهش و فناوری دانشگاه تهران که امروز دوشنبه با حضور سرپرست دانشگاه تهران در تالار علامه امینی این دانشگاه برگزار شد، گفت: حجم قراردادها و تعاملات دانشگاه تهران با صنعت در سه سال اخیر قابل توجه بوده است و همچنین آمار ثبت اختراعات این دانشگاه هم روند افزایشی دارد.

وی به افزایش تعداد کتاب‌های الکترونیکی در سکوهای مختلف این دانشگاه اشاره کرد و در ادامه از تصویب شناسنامه‌دار کردن آزمایشگاه‌ها به عنوان یکی از فعالیت‌های این دانشگاه گفت.

سرپرست معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه تهران، حل مشکلات اعضای هیات علمی و پژوهشگران در ثبت قراردادها، ایجاد مشوق برای تعاملات بین‌رشته‌ای ‌و ایجاد مشوق برای طرح‌های کاربردی و ارتباط با صنعت را از برنامه‌های پیشرو این دانشگاه برشمرد.

مرادی درباره این دوره از جشنواره گفت: جشنواره امسال شامل انتخاب و معرفی پژوهشگران پیشکسوت نمونه، برجسته، نمونه، جوان نمونه، کارفرما و مجریان برتر ارتباط با صنعت، رساله‌ها و پایان‌نامه‌ها و کارشناسان پژوهشی اجرایی، مدیر پژوهشی و منتخبان فناوری است که بی‌تردید تلاش برای کسب مرجعیت علمی و موقعیت برتر در عرصه علم ‌و فناوری است و در این راستا محور ارتقای کیفیت پژوهش‌ها و صیانت از مالکیت فکری و حفظ حقوق پژوهشگران اقدامی الزامی و اجتناب‌پذیر است

در این آیین از چهار پژوهشگر پیشکسوت نمونه، ۹ پژوهشگر برجسته، ۶ پژوهشگر جوان نمونه، ۱۲ پژوهشگر نمونه، ۱۰ مجری برتر ارتباط با صنعت و جامعه، هفت رساله نمونه در مقطع دکتری، هفت پایان‌نامه کارشناسی ارشد، ۱۴ فناور برگزیده تجلیل می‌شوند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha