به گزارش ایرنا، محمدرضا خیامباشی روز شنبه در نشست خبری «پانزدهمین کنفرانس بینالمللی فناوری اطلاعات و دانش»(IKT۲۰۲۴) در سالن «شهید سردار سلیمانی» دانشگاه اصفهان افزود: برگزاری همایش@های علمی با هدف رشد و توسعه دانش و فناوری اطلاعات و انتقال آخرین تجارب و دستاوردهای پژوهشی و صنعتی می تواند قدم مهمی برای توسعه کشور باشد که البته توسعه زیرساختها نیز لازمه حرکت در این بخش است.
وی ادامه داد: پانزدهمین کنفرانس بین المللی فناوری اطلاعات و دانش با همکاری دانشگاه اصفهان و انجمن فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران از سه شنبه هفته جاری به مدت سه روز از ساعت ۸:۳۰ تا ۱۶:۳۰ با حضور مهمانان و مقامات استانی و ملی در تالار پیامیر اعظم(ص) دانشگاه اصفهان برگزار می شود و روز پایانی این همایش نیز در قالب برپایی کارگاه های آموزشی خواهد بود.
وی خاطرنشان کرد:«کنفرانس بین المللی فناوری اطلاعات و دانش» از همایشهای مهم در حوزه مهندسی کامپیوتر است که سابقه کم نظیری بین سایر همایش های این حوزه در کشور دارد و نخستین دوره این همایش در سال ۱۳۸۲ برگزار شد.
رییس دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه اصفهان تصریح کرد: همایش امسال با تمرکز بر زمینههای نو و کاربردی در هشت محور هوش مصنوعی، یادگیری ماشین و تحلیل داده، شبکههای ارتباطی، امنیت سامانههای فناوری اطلاعات، کسب و کار الکترونیکی و اقتصاد دیجیتالی، تحول دیجیتالی و فناوریهای نوظهور، طراحی دیجیتال، معماری کامپیوتر و فناوری اطلاعات و مهندسی نرمافزار در فناوری اطلاعات برگزار می شود.
دبیر اجرایی این همایش نیز گفت: امسال افزون بر ۱۶۰ مقاله از پژوهشگران داخلی و خارجی به پانزدهمین کنفرانس بین المللی فناوری اطلاعات و دانش ارسال شد که نسبت به دورههای گذشته رشد چشمگیری داشت.
محمدحسین باطنی ادامه داد: فراهم آوردن بستری برای ارتباطات و همکاری های دانشگاهی و پژوهشی در حوزه فناوری اطلاعات، توسعه و گسترش فعالیت های دانشی و ارزشمند در این عرصه و اشتراکگذاری دانش و فناوری موجود این حوزه برای زیست بوم فناوری اطلاعات کشور از اهداف برگزاری این رویداد علمی است.
وی اضافه کرد: هشت نشست ارائه مقالات، ۱۷ کارگاه تبادل تجربه، رویداد ارائه مقالات پوستری و برگزاری چهار میزگرد تخصصی که ۲ میزگرد آن بر هوش مصنوعی و یادگیری ماشین تمرکز دارد از جمله برنامههای این رویداد علمی است.
دبیر علمی کنفرانس بینالمللی فناوری اطلاعات و دانش» نیز گفت: ۶۰ مقاله در این کنفرانس بین المللی از بین افزون بر ۱۶۰ مقاله دریافتی مورد پذیرش قرار گرفت که ۳۶ مقاله در بخش ارائه شفاهی و ۲۴ مقاله نیز برای بخش پوستر پذیرش شد.
مرجان کائدی ادامه داد: مقالات دریافتی مربوط پژوهشگران ۳۱ دانشگاه داخلی و ۶ دانشگاه خارجی از پنج کشور بود و در میان دانشگاههای داخلی بیشترین مقالات به ترتیب مربوط به دانشگاههای اصفهان و تهران است.
وی یادآور شد: سه نفر از پنج سخنران کلیدی این رویداد از اساتید دانشگاههای مطرح خارچی هستند و ترکیب ارائه مقالات در این همایش هموزن سایر رویدادهای علمی مطرح در این حوزه در دنیاست و ۳۴ نفر از داوران داخلی و خارجی، ارزشیابی مقالات را بر عهده داشتند.
وی تاکید کرد: کلیه مقالات این همایش در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام(ISC) و مقالات انگلیسی آن نیز در «IEEE Xplore» که یکی از مهمترین پایگاه های اطلاعاتی جهان بویژه در حوزه فنی مهندسی است نمایه می شود.
به گزارش ایرنا، پانزدهمین کنفرانس بینالمللی فناوری اطلاعات و دانش»(IKT۲۰۲۴) چهارم تا ششم دی در دانشگاه اصفهان برگزار می شود.
سالهای اخیر در دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه اصفهان، پنج آزمایشگاه تحقیقاتی شامل پردازش سیگنال و اینترنت اشیا، رایانش فراگیر، سیستمهای رایانشی- فیزیکی، آزمایشگاه اینترنت اشیا و فناوریهای سلولی «نسل ۵» و کلان دادهها در حوزه اینترنت اشیا فعال شده است.
دانشکده کامپیوتر دانشگاه اصفهان با ۳۱ سال سابقه دارای بیش از ۲۲۰ دانشجو و ۳۰ عضو هیات علمی در چهار گروه سختافزار، نرمافزار، فناوری اطلاعات و هوش مصنوعی است.
این دانشگاه بعنوان دانشگاه جامع و مادر استان اصفهان دارای حدود ۱۵ هزار دانشجو و ۶۵۰ عضو هیات علمی است و یکی از دانشگاههای برتر کشور محسوب میشود.
نظر شما