مرتضی موسوی روز سهشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا با اشاره به آغاز عملیات اجرایی پروژه از سال ۱۳۹۹ تصریح کرد: پیشرفت این طرح کلان با مشارکت مالی سهجانبه در حال انجام است؛ بهگونهای که ۴۰ درصد هزینهها توسط بخش خصوصی، ۳۰ درصد توسط بانک ملی و ۳۰ درصد دیگر توسط وزارت راه و شهرسازی تأمین میشود که هنوز بانک ملی ورودی به این طرح نکردهاست.
وی گفت: کنار گذر شهید سلیمانی قم به طول ۱۱۰ کیلومتر ، بهعنوان یکی از پروژههای کلیدی طرح ملی اتصال شمال به جنوب کشور شناخته میشود، این پروژه با هدف تسهیل ارتباطات جادهای و تجاری، از جایگاهی حیاتی در بهبود زیرساختهای حملونقل این استان برخوردار است.
وی افزود: قطعه نخست این کنارگذر از کیلومتر ۱۱ آزادراه قم-تهران آغاز شده و تا کیلومتر ۱۲ آزادراه قم-سلفچگان ادامه دارد، این مسیر با توجه به موقعیت جغرافیایی و حجم تردد، نه تنها موجب کاهش زمان سفرها خواهد شد، بلکه اثرات اقتصادی و تجاری گستردهای را برای استان به همراه خواهد داشت.
موسوی خاطرنشان کرد: در این پروژه بزرگ عمرانی، حدود ۵۰۰ نفر بهطور مستقیم و یکهزار و ۵۰۰ نفر بهطور غیرمستقیم مشغول به کار هستند، علاوه بر این، حدود ۲۰۰ دستگاه ماشینآلات سنگین در سه شیفت کاری بهطور شبانهروزی فعالیت میکنند تا روند پیشرفت پروژه تسریع شود.
رئیس اداره نظارت بر ساخت راههای قم با تشریح مراحل اجرای این طرح بیان کرد: این کنارگذر در سه بخش شامل ۳۲ کیلومتر، ۴۳ کیلومتر و ۵۵ کیلومتر در حال احداث است، پس از تکمیل، این پروژه به شکل قابل توجهی کیفیت و سرعت حملونقل در مسیر شمال به جنوب کشور را ارتقا خواهد داد.
موسوی در پایان تأکید کرد: تحقق این پروژه نیازمند همکاری مستمر و تأمین مالی بهموقع از سوی بانکها و نهادهای مرتبط است تا بهزودی شاهد بهرهبرداری از این مسیر استراتژیک باشیم.
به گفته رئیس اداره نظارت بر ساخت راههای اداره کل راه و شهرسازی قم، فاز نخست قطعه اول این طرح به طول ۱۲ کیلومتر، ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
نظر شما