۳۴ درصد تخت‌های ۲ بیمارستان‌ بزرگ مشهد در اختیار بیماران سایر استان‌هاست

مشهد- ایرنا- رییس کمیسون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی گفت: ۳۴ درصد تخت های ۲ بیمارستان بزرگ مشهد شامل بیمارستان های امام رضا(ع) و قائم(عج) را بیماران سایر استان‌ها پُر کرده اند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، نصرالله پژمانفر روز پنجشنبه در همایش کشوری بهورزان، مراقبان سلامت و مربیان بهورزی که به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد افزود:مشهد علاوه بر جمعیت بومی دارای یک میلیون جمعیت مهاجر و بین ۳۵۰ تا ۴۰۰ هزار جمعیت شناور است و سرانه سلامت پیش بینی شده برای استان خراسان رضوی و مشهد برای بیماران سایر استان ها هزینه می شود که بار زیادی بر حوزه سلامت مشهد وارد می کند.

۳۴ درصد تخت‌های بیمارستان‌های امام رضا(ع) و قائم(عج) مشهد در اشغال سایر استان‌هاست

وی ادامه داد:امروز باید به این سمت رفت که سطح حوزه بهداشت و خدمات خود مراقبتی را در جامعه بالا ببریم و آن را به عموم مردم منتقل کنیم.

رییس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی نیز در این همایش گفت:بهورزان و مراقبان سلامت خط مقدم درمان در کشور هستند لذا به عنوان قدردانی از این قشر زحمتکش باید حقوق مناسب و خوبی در نظر گرفته شود تا این گروه، جز دغدغه سلامت مردم دغدغه دیگری نداشته باشند.

۳۴ درصد تخت‌های بیمارستان‌های امام رضا(ع) و قائم(عج) مشهد در اشغال سایر استان‌هاست

علوم پزشکی مشهد با کمبود ۱۵۸ واحد بهداشتی مواجه است

رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز در این آیین گفت: ۱۵۸ واحد بهداشتی در علوم پزشکی مشهد کمبود داریم و بیشتر واحدهای بهداشتی فعال نیز استیجاری هستند که هرساله رقم آن افزایش می یابد که پیشنهاد می شود در موضوع مولدسازی به این موضوع پرداخته شود.

دکتر محمود محمدزاده شبستری افزود: در کنار توجه به ساختمان سازی در مولدسازی پیشنهاد می شود به موضوعات نیروی انسانی و تجهیزات پزشکی با بازسازی یا جایگزینی تجهیزات پزشکی هم توجه شود.

وی ادامه داد: هم اینک هزار و ۴۵ بهورز و ۲ هزار مراقب سلامت در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد فعالیت دارند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان این که جمعیت زیر پوشش این دانشگاه شامل جمعیت بومی، زایران و اتباع خارجی است گفت: جمعیت بومی تحت پوشش این دانشگاه پنج میلیون و ۴۰۰ هزار نفر است که با افزوده شدن جمعیت زایران و اتباع این جمعیت به هفت میلیون نفر می رسد.

شبستری افزود: به طور متوسط روزانه ۳۰۰ هزار زایر در مشهد اقامت دارند که تمامی این افراد از خدمات بهداشتی درمانی این شهر بهرمند می شوند.

وی ادامه داد: جمعیت اتباع در مشهد و حاشیه شهر پس از دوران کرونا سه تا چهار برابر افزایش یافته است و هم اینک یک میلیون نفر از جمعیت اتباع خارجی به طور رسمی تحت پوشش این دانشگاه هستند علاوه بر آن بین ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار نفر اتباع غیر رسمی در مشهد حضور دارند که در حوزه های مختلف از خدمات بهداشتی درمانی مشهد بهره می برند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: هم اینک سرانه سلامت در کشور ۲ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان به ازای هر نفر است که این عدد در علوم پزشکی مشهد برای جمعیت پنج میلیون و ۴۰۰ هزار نفری زیر پوشش ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان است که این ۵۰۰ هزار تومان اختلاف از میانگین کشوری سبب ایجاد پنج هزار میلیارد تومان اختلاف در بودجه های این دانشگاه شده است.

۳۴ درصد تخت‌های بیمارستان‌های امام رضا(ع) و قائم(عج) مشهد در اشغال سایر استان‌هاست

به گزارش ایرنا، در همایش کشوری بهورزان، مراقبان سلامت و مربیان بهورزی که به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در مشهد برگزار شد از ۵۱۸ بهورز و مراقب و مربی سلامت نمونه کشوری و ۱۸ نفر از دانشگاه مشهد قدردانی شد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha