به گزارش ایرنا عباس پاپیزاده روز پنجشنبه در آیین بهرهبرداری از بخش آنژیوگرافی بیمارستان خصوصی آیت الله نبوی دزفول افزود: با توجه به زیرساختها و ظرفیتهای حوزه بهداشت و درمان دزفول، این شهرستان میزبان بیمارانی از نقاط مختلف استان خوزستان و استانهای همجوار است.
وی ادامه داد: قسمتی از بیمارستان دولتی یا زهرای دزفول با استفاده از بخش خصوصی برای جذب گردشگر درمانی داخلی و خارجی استفاده خواهد شد.
نماینده مردم دزفول در مجلس شورای اسلامی با اشاره به تبدیل دانشکده علوم پزشکی دزفول به دانشگاه در سال ۱۳۹۱ گفت: این دانشگاه به عنوان زیرساختی برای آموزش، بهداشت و درمان منطقه تاسیس شد.
وی احداث بیمارستانهای تامین اجتماعی، زنان و زایمان و بخشهای سوانح و سوختگی و اورژانس در دزفول را یادآور شد و افزود: امید است بیمارستان ۵۰۰ تختخوابی یا زهرا در سال ۱۴۰۴ به بهرهبرداری برسد.
پاپی زاده با تاکید بر لزوم تقویت بخش خصوصی به موازات توسعه بیمارستانهای دولتی اظهارکرد: متاسفانه برخی خدمات توسط بخش دولتی ارائه نمیشود و لازم است از بخش خصوصی در این زمینه استفاده کرد.
وی بیمارستان آیت الله نبوی را یکی از اقدامات بزرگ و ماندگار این خاندان در دزفول عنوان کرد و افزود: انتظار میرود این بیمارستان برای برطرف کردن نیازهای حوزه بهداشت و درمان توسعه یابد.
نماینده مردم دزفول در مجلس شورای اسلامی با اشاره به افتتاح بخش آنژیوگرافی بیمارستان آیت الله نبوی گفت: احداث ابن بخش نخستین گام در توسعه مراکز درمانی خصوصی دزفول است که تلاش میشود زمینه حضور بیشتر بخش خصوصی در شهرستان فراهم شود.
وی به مشکلات مالی بیمارستان نبوی در سه سال اخیر اشاره کرد و افزود: این مشکلات ناشی از محدودیت تعرفه بوده که بیمارستان را دچار مشکلات مالی و درآمدی کرده است.
پاپی زاده اظهارکرد: امید است با ایجاد درآمد جدید از طریق بخش آنژیوگرافی بیمارستان نبوی مشکلات مالی پیش آمده در بیمارستان نیز برطرف شوند.
وی افزود: بیت آیت الله نبوی در سه دهه گذشته خدمات قابل توجهی در بخش بهداشت و درمان شهرستان دزفول ارائه دادهاند که جای قدردانی دارد.
تعرفههای پزشکی باید اصلاح شوند
رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول نیز در این آیین با اشاره به رشد قابل توجه خدمات درمانی این شهرستان و مراجعه بیماران از نقاط مختلف استان و حتی استانهای دیگر برای امور درمانی گفت: شهرستان دزفول اکنون به عنوان قطب درمانی شناخته میشود و دانشگاه علوم پزشکی این شهرستان در سالهای اخیر در ابعاد مختلف رشد کرده است.
علیرضا خسروپناه با اشاره به جذب پزشکان متخصص و فوق تخصص در مجموعه علمی درمانی شهرستان دزفول افزود: خیران در بخش بهداشت و درمان شهرستان دزفول فعال بودهاند که جای قدردانی دارد.
وی با اشاره به پایین بودن تعرفهها و خدمات بیمهها افرود: انتظار میرود تعرفه پزشکی اصلاح شود و بیمهها پوشش کاملتری داشته باشند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول با تاکید بر لزوم تغییر ساختار بیمه بیان کرد: خدمات بیمهها یکی از موانع واقعی شدن تعرفهها هستند ضمن اینکه هزینهها با تاخیر از سوی بیمهها پرداخت میشوند.
درمان القایی باعث افزایش هزینهها شده است
خسروپناه درمان القایی را یکی از مسائل حوزه درمان عنوان کرد و گفت: باید با افزایش نظارتها از درمانهای القایی جلوگیری کرد چراکه باعث افزایش هزینهها میشود.
وی گسترش خدمات حوزه سلامت را از اولویتهای دانشگاه علوم پزشکی دزفول دانست و افزود: طرح ملی ساخت بیمارستان یا زهرای شهرستان دزفول به زودی افتتاح میشود.
دزفول به یک و نیم میلیون نفر خدمات درمانی ارائه میکند
رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول اظهارکرد: اضافه شدن تختهای بیمارستانی شهرستان دزفول با بهره برداری از بیمارستان جای نگرانی نیست چرا که این شهرستان به یک و نیم میلیون نفر خدمات درمانی ارائه میدهد.
وی با تاکید بر لزوم فعالتر شدن بخش خصوصی در حوزه بهداشت و درمان افزود: برای خدمات ویژه همچنان با کمبود تخت مواجه هستیم و با وجود افتتاح بیمارستان یا زهرا ضریب اشتغال تخت بالا میرود.
خسروپناه با بیان اینکه بیمارستان خیریه سرطانی امام حسن مجتبی علیه السلام نیز در حال تکمیل است، گفت: دانشگاه علوم پزشکی دزفول و وزارت بهداشت در زمینه تامین دستگاه آنژیوگرافی بیمارستان آیت الله نبوی با ارز دولتی همکاری داشتند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی دزفول اظهار امیدواری کرد این دستگاه یکی از مشکلات اصلی حوزه درمان شهرستان را بهبود ببخشد.
به گزارش ایرنا بخش آنژیوگرافی و جراحی قلب و کلینیک تشخیصی و درمانی واریس بیمارستان آیت الله نبوی دزفول روز پنجشنبه در آیینی با حضور مسوولان و جمعی از پزشکان و خیران به بهره برداری رسید.
نظر شما