به گزارش ایرنا ، سرهنگ مهدی قاسمی روز دوشنبه در جمع خبرنگاران افزود: اقدامات فرهنگسازی اجتماعی در آگاه کردن مردم از جرایم و آموزشهای پیشگیرانه سایبری نقش مهمی در کنترل این جرایم داشته است.
وی یادآور شد: کشف کلاهبرداری سایبری در سال جاری نسبت به سال قبل نیز در استان بوشهر، حدود ۲۹ درصد افزایش یافته است.
رئیس پلیس فتای استان بوشهر تصریح کرد: ۵۵ درصد کلاهبرداری اینترنتی امسال به سبب سهلانگاری مالباختگان در هنگام خرید از سایتهای واسط اینترنتی مانند دیوار یا خرید آنلاین از صفحات اینستاگرامی نامعتبر شکل گرفته است.
قاسمی ادامه داد: ۲۶ درصد از پروندههای تشکیل شده با موضوع برداشت اینترنتی غیرمجاز از حسابهای بانکی شکات بدون توجه به هشدارهای پلیس و سایر مراجع ذیصلاح بر روی لینکهای جعلی با منابع نامعتبر و دریافت شده در شبکههای اجتماعی کلیک کرده و پس از ورود به درگاه جعلی، بخشی یا تمام موجودی حساب خود را از دست دادهاند.
وی گفت: اقدامات پلیس فتا در حوزه ارتقای سواد رسانه و افزایش آگاهی پیشگیرانه سایبری با همکاری و همافزایی دستگاههای متولی بهصورت متمرکز و هدفمند تداوم دارد.
قاسمی افزود: آحاد مردم ضمن توجه به هشدارهای پیشگیرانه پلیسی در صورت مشاهده موارد مشکوک در فضای مجازی با شماره تماس ۰۹۶۳۸۰ تماس گرفته یا به آدرس اینترنتی پلیس فتا مراجعه و موارد را به کارشناسان مربوطه برای پیگیری گزارش کنند.
نظر شما