به گزارش خبرنگار ایرنا، علی داودی روز دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: تقاضای جدی ما از دستگاه های نظارتی استانی و شهرستانی آن است تا به شهرداری آمل در آزاد سازی و بازگشایی کامل مسیر رودخانه هراز کمک کنند.
وی گفت: در برنامه جدید برای آزادسازی حریم رودخانه هراز از پل میربزرگ«پل سوم» تا حد فاصل پل علویان و پلیس راه سابق، با درک اهمیت موضوع و نیاز اجرای طرح بزرگ گردشگری، دادستان عمومی وانقلاب شهرستان آمل همراهی خوبی برای تملک وبرخورد قاطع با متخلفان ومتجاوزان به حریم رودخانه داشتند وحتی ضرب الاجل ویژه تعیین کردند.
شهردار آمل با قدردانی از مدیرعامل شرکت آب منطقه ای مازندران و اداره امورتوزیع آب آمل برای همراهی دراجرای این طرح اظهار کرد: برای حریم و بستر رودخانه که درسالهای گذشته تجاوز شده وحتی خرید وفروش هایی نیز دربستر وحریم رودخانه هراز درداخل شهر شده بود شهرداری به تنهایی نمی تواند برخورد کند ونیازمند همراهی همه دستگاه های اجرایی ونظارتی درسطح شهرستان واستان است.
داودی با بیان این که، آزادسازی حریم رودخانه هراز برای طرح های کلان گردشگری یکی از ضرورت های مهم است، افزود: اجرای طرح های کلان گردشگری با آزادسازی حریم رودخانه عبوری هراز از داخل شهر، باعث ایجاد جذابیت های شهری برای مسافران وگردشگران خواهد شد.
شهردار آمل گفت: اجرای مراحل پایانی برخی از طرح های مهم و زیرساختی حاشیه رودخانه هراز با آزاد سازی حریم رودخانه امکان پذیر خواهد بود که امیدواریم این مهم هر چه زودتر محقق شود.
به گزارش ایرنا، از ۱۲۰ رودخانه اصلی و فرعی مازندران دستکم ۲۰ رودخانه بزرگ و اصلی هستند. تلار، تجن، بابلرود، چشمهکیله، سردآبررود، چالوس، نکارود و هراز از جمله مهمترین رودخانههای مازندران به شمار میآیند.
نظر شما