رکوردشکنی و کاهش نرخ بیکاری در مازندران

ساری- ایرنا - مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران از رکورد شکنی کاهش نرخ بیکاری در این خطه شمالی کشور خبرداد و گفت که مرکز آمار ایران، نرخ بیکاری در این استان را ۴.۷ درصد اعلام کرد که این رقم یک رکورد محسوب می شود.

علی باقری روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد:‌ طبق داده‌های آماری مرکز آمار ایران، مازندران به لحاظ کاهش نرخ بیکاری پس از تهران، رتبه دوم کشوری را در اختیار دارد.

وی با بیان اینکه مرکز آمار ایران، کمترین نرخ بیکاری در سطح کشور را با ۴.۵ درصد مربوط به تهران دانست، اظهار کرد: پس از تهران، کمترین میزان نرخ بیکاری با ۴.۷ درصد در مازندران به ثبت رسیده است.

این مقام مسوول با بیان اینکه همچنین طبق داده‌های آماری مرکز آمار ایران، نرخ بیکاری در ۲۶ استان کشور تک رقمی شده است که در این بین تهران کمترین و سیستان و بلوچستان بیشترین نرخ بیکاری را به خود اختصاص داده اند، خاطرنشان کرد: بر اساس گزارش مرکز آمار ایران، نرخ بیکاری در پاییز ۱۴۰۳ در کشور به ۷.۲ رسید که این میزان کمترین نرخ بیکاری در سال‌های اخیر است.

باقری با بیان اینکه جزئیات مربوط به طرح آمارگیری از نیروی کار نشان می‌دهد، نرخ بیکاری در کشور به ۷.۲ درصد رسیده که این میزان کمترین نرخ بیکاری است که تاکنون ثبت شده است، تصریح کرد: این نرخ در مقایسه با مدت زمان مشابه سال گذشته ۰.۴ درصد کاهش یافته است.

رکوردشکنی و کاهش نرخ بیکاری در مازندران

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران بیان کرد:‌ بر اساس گزارش مرکز آمار ایران، استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اصفهان، البرز، ایلام، بوشهر، تهران، چهار محال و بختیاری، خراسان جنوبی، خراسان رضوی، خراسان شمالی، زنجان، سمنان، فارس، قزوین، قم، کردستان، کرمان، کهگیلویه و بویر احمد، گلستان، گیلان، مازندران، مرکزی، هرمزگان، همدان و یزد دارای نرخ تک‌رقمی هستند.

باقری، مراکز مشاوره کارآفرینی را ظرفیت بزرگی برای شهرستان ها در راستای ایجاد اشتغال پایدار و توسعه دانست و گفت که باید با اتخاذ راهکار درست و اصولی، از ظرفیت مدیران این مراکز به عنوان صاحبان نظران در بخش اشتغال استفاده کرد.

وی افزود: در مقایسه با دیگر شهرستان های مازندران، بیشترین میزان اشتغال در سامانه رصد این استان در ساری، بابل، قائم شهر و بهشهر به ثبت رسیده است.

از مجموع ۱۴ هزار و ۶۳۰ تعاونی تشکیل شده در مازندران، هفت هزار و ۸۰۶ تعاونی در بخش‌های مختلف از جمله کشاورزی، صنعتی، خدماتی، تولیدی، توزیعی، مسکن و عمران در مازندران مشغول فعالیت هستند و بقیه غیرفعال و راکد هستند.

تعداد اعضای تعاونی‌های فعال استان ۱۲۲ هزار و ۴۰۳ نفر است که در مقایسه با سایر شرکت‌ها، بخش خدمات با ۲ هزار و ۶۹۶، کشاورزی با ۲ هزار و ۱۶۲ و بخش صنعت نیز با یکهزار و ۳۹۷، مسکن با ۳۵۵، تامین نیاز مصرف کنندگان با ۱۹۱ و تامین نیاز تولید کنندگان با با ۱۵۲ شرکت، بیشترین تعداد تعاونی‌های فعال و ثبت شده را در مازندران تشکیل می‌دهند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha