فرماندار ری: اختصاص منابع مالی به تعلیم وتربیت سرمایه‌گذاری پایدار است

شهرری - ایرنا - فرماندار ویژه شهرستان ری با بیان اینکه اختصاص منابع مالی به حوزه تعلیم وتربیت به نوعی یک سرمایه‌گذاری پایدار و ارزشمند است، گفت: اعتقاد مدیریتی بنده بر این اساس است که حداقل ۲۵ درصد منابع مالی حاصل از اعتبارات ارزش افزوده و تملک دارایی باید در حوزه آموزش وپرورش هزینه شود.

به گزارش ایرنا، بیژن سلیمانپور روز سه شنبه در نشست شورای آموزش و پرورش شهرستان ری با بیان اینکه نگاه همیشگی بنده به این حوزه که همواره بر آن تأکید کرده و جزو اولویت های کاری بوده است این می باشد که در کنار ارتقاء شاخص های آموزشی از حوزه پرورشی و تربیتی غافل نشویم، اظهار داشت: اگر فرزندان ما بهترین آموزش ها را دریافت و بالاترین نمرات و درصدها را نیز کسب کنند اما از تربیت صحیح و اسلامی برخوردار نباشند به هیچ عنوان ارزشی نخواهد داشت.

وی افزود: حضور مستمر امام جمعه شهرری در جلسه های این شورا نشان از دغدغه و توجه ویژه ایشان به عرصه علم و تربیت است و البته برای همه ما فرصت ارزشمندی است تا از حضور معنوی و رهنمودهای این شخصیت والای علمی و اخلاقی بهره مند شویم.

معاون استاندار تهران خاطرنشان کرد: نگاه ما به جلسات شوراها، هیات، کمیسیون و امثالهم یک نگاه وفاق و هم افزایی است، فلسفه و حکمت تشکیل شوراها مانند شورای آموزش و پرورش بر این اصل استوار است که بخشی از وظایف، تعهدات و کاستی ها که به تنهایی از عهده دستگاه تعلیم و تربیت خارج است را با مشارکت و هم افزایی سایر ادارات و دستگاه ها به انجام رسانده تا نتیجه مطلوب حاصل شود.

سلیمانپور ادامه داد: همواره شورای آموزش و پرورش محل خدمت، هم افزایی، برکت، رفع مشکلات و در نهایت ارتقای سطح کمی و کیفی شاخص های حوزه آموزشی و پرورشی است که انشاالله بعد از این در جلسات ما نیز در کنار یکدیگر همین تجربه را تکرار خواهیم کرد تا بتوانیم هر روزه بر حسن انجام امور و پیشرفت کارها در حوزه تعلیم و تربیت کمک کنیم.

فرماندار ویژه شهرستان ری اضافه کرد: در سطح جامعه بسیاری از افراد هستند که بالاترین مدارج علمی و آموزشی را کسب نموده اند، اما هیچ نشانی از تربیت اسلامی و کرامت انسانی در آنها وجود ندارد. قطعا کشور، نظام، انقلاب و مردم مذهبی ما به این شکل از تربیت علاقه ای ندارند. بنده یقین دارم که همه ما علاقه مندیم که فرزندانمان ابتدا فرزندی صالح، با ایمان، خداشناس و حق جو باشد و پس از آن به بهترین مدارج و رتبه های علمی دست پیدا کنند.

وی اظهار داشت: در حوزه ساخت و توسعه فضاهای آموزشی و مدارس پس از انقلاب اسلامی کشورمان نسبت به سال های قبل بسیار پیشرفت داشته و نسبت به بسیاری از کشورها وضعیت بهتر و مطلوب تری دارد. اما متأسفانه هنوز در برخی از مناطق با کمبود سرانه های آموزشی روبرو هستیم که در این حوزه می بایست از تمام امکانات موجود از جمله منابع ملی، استانی و شهرستانی و ظرفیت بالای خیرین مدرسه ساز استفاده کنیم.

سلیمانپور گفت: ما باید به سمتی حرکت کنیم که منابع حاصل از اعتبارات ارزش افزوده برای ساخت پروژه های مهم و زیربنایی هزینه شود، اعتقاد مدیریتی بنده بر این اساس است که حداقل ۲۵ درصد از منابع مالی حاصل از اعتبارات ارزش افزوده و تملک دارایی باید در حوزه آموزش و پرورش هزینه شود.

این مسئول یادآور شد: نگاه دیگر استفاده از ظرفیت مجموعه های بزرگ اقتصادی فعال در شهرستان جهت ساخت و توسعه فضاهای آموزشی است.

فرماندار ویژه شهرستان ری اضافه کرد: جلسه و شأن حضور ما در این جایگاه خدمت به مردم است، منزلت و فضیلت ما در دست خداوند است و اگر درست خدمت نماییم و خودمان را برای حل مشکلات و ارائه خدمات مضاعف به مردم هزینه کنیم مطمئنا در پیشگاه خداوند رحمان و در محضر مردم عزیز خواهیم شد؛ اما اگر در اتاق های کار خود بنشینیم و کمبود منابع مالی و امکانات را بهانه کنیم قطعا متضرر خواهیم شد و فرصت طلایی خدمت به جامعه و کشورمان را از دست خواهیم داد.

نهمین نشست شورای آموزش و پرورش شهرستان ری در سال ۱۴۰۳ به ریاست بیژن سلیمانپور معاون استاندار تهران و فرماندار ویژه شهرستان ری و باحضور حجت الاسلام شاهچراغی امام جمعه شهرری، مدیران، معاونین و کارشناسان ادارات آموزش و پرورش، نمایندگان اولیاء و مربیان و سایر مسئولان برگزار شد.

شهرستان ری دارای چهار مرکز اصلی آموزش و پرورش شامل ناحیه یک، ناحیه دو، بخش کهریزک و بخش فشافویه است که مدیریت آن با اداره کل آموزش و پرورش شهرستان های استان تهران است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha