۲۰ دی ۱۴۰۳، ۱۲:۵۳
کد خبرنگار: 2645
کد خبر: 85714081
T T
۱۱ نفر

برچسب‌ها

انتقاد استاندار مازندران از روند ساخت یک طرح گردشگری در ساحل نوشهر

نوشهر - ایرنا - استاندار مازندران گفت: پیشرفت فیزیکی یک طرح بزرگ گردشگری واقع در سواحل نوشهر رضایتبخش نیست و موانع اجرای آن باید برطرف شود.

به گزارش ایرنا، مهدی یونسی رستمی روز پنجشنبه در حاشیه بازدید از یک طرح گردشگری در گفت و گو با خبرنگاران افزود : مارینای خزر طرح بزرگی در استان مازندران و کشور است که می تواند به عنوان یکی از طرح های کلیدی در اقتصاد دریا محور نقش آفرینی کند.

وی اظهار کرد: در بازدید امروز از این پروژه مهم گردشگری برخی از موانع مطرح شده که بعد از بررسی آن در استانداری برای رفع مشکلات فراروی آن راهکارهای لازم را ارایه خواهیم کرد.

یونسی رستمی تامین زیرساخت‌ها برای شکوفایی ظرفیت‌های دریا را اجتناب پذیر دانست و تاکید کرد: باید بیشتر از ظرفیت دریا استفاده کنیم و برای تحقق این مهم نیازمند تامین زیرساخت‌ها هستیم.

استاندار مازندران تصریح کرد : پیشرفت طرح آراد مارینای خزر اگر چه مطلوب است اما مورد رضایت من نیست و اگر این پروژه راه اندازی شود برای غرب مازندران و گردشگران این منطقه بسیار مفید و موثر خواهد بود.

سرمایه این پروژه گفته که علاوه بر ایجادحدود ۶ هزار فرصت شغلی، منبع درآمدی برای فرزندان افراد معلول فراهم می کند تا بتوانند به واسطه آن درس بخوانند و موفق شوند و بیش از ۸۰۰ نیروی کار در این مجموعه از عزیزان معلول هستند.

انتقاد استاندار مازندران از روند ساخت یک طرح گردشگری در ساحل نوشهر

پروژه مارینای خزر در ساحل دریای خزر واقع در نوشهر با صرف هزینه ۱۵ هزار میلیارد ریال توسط سرمایه گذار بخش خصوصی در حال انجام است.

اکنون این پروژه با پیشرفت فیزیکی افزودن بر ۵۰ درصد در حال ساخت است، این پروژه افزون بر ایجاد تأسیسات تفریح دریایی و ساحلی در ساحل، شامل پروژه ویژه دریایی به گستره ۳۰۰ متر داخل دریا است که به این منظور اسکله و حوضچه در حال ساخت است.

به گفته سرمایه گذاری این طرح مهم گردشگری، ساخت رستوران دریایی و اسکله ویژه قایق‌های تفریحی نیز در این پروژه بزرگ توریسم دریایی کشور لحاظ شده است.

محدوده ساحلی رامسر تا فرح آباد به طول حدود ۳۰۰ کیلومتر به لحاظ فعالیت های دریایی گردشگری تحت نظارت اداره کل بنادر و دریانوردی مازندران منطقه ویژه اقتصادی بندر نوشهر است و بقیه آب های ساحلی استان را هم اداره کل بنادر و دریانوردی امیرآباد بر عهده دارد.

برابر آمار، محدوده ساحلی استان های شمالی حدود پنج هزار و ۸۰۰ کیلومتر طول دارد که حدود ۸۹۰ کیلومتر آن در شمال شامل استان های گیلان، مازندران و گلستان است و بیشترین سهم محدوده سواحلی دریای خزر به طول حدود ۴۰۰ کیلومتر در حوزه جغرافیایی مازندران، ۲۷۰ کیلومتر گیلان و بقیه مربوط به استان گلستان است.

برخورداری از سه بندر تجاری فعال یکی در امیرآباد بهشهر، دیگری در فریدونکنار و سومی در منطقه ویژه اقتصادی نوشهر و تعدادی اسکله های ساحلی، نشانگر فراهم بودن بخشی از زیرساخت های گردشگری دریایی است.

جاذبه های طبیعی نظیر جنگل های سرسبز ۴۰ میلیون ساله معروف به منطقه هیرکانی، فعالیت سه فرودگاه، موزه های تاریخی، چشمه های آب گرم معدنی، آثار طبیعی مانند پارک های جنگلی سی سنگان، مجموعه های رفاهی و گردشگری تله کابین رامسر و چالوس و صدها نمونه دیگر، ظرفیتی که بنا به گفته برخی از کارشناسان، تکمیل کننده زنجیره صنعت سودآور گردشگری به ویژه گردشگری دریایی در استان مازندران محسوب می شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha