به گزارش خبرنگار ایرنا جعفر مردانی روز چهارشنبه در نشست شورای اقامه نماز و زکات این استان افزود: تبلیغ دین، مذهب و ارزشهای فرهنگی و اخلاقی برای کاهش آسیبهای اجتماعی در اولویت برنامههای استان است و برای تحقق آن از همه ظرفیتهای موجود به ویژه در حوزه اعتبارات بهرهگیری شود.
وی ادامه داد: یکی از چالشهای جدی استان آسیبهای اجتماعی است که برای رفع آن باید تا میتوان روی مباحث فرهنگی، ارزشی و تبلیغ دین سرمایهگذاری کرد.
استاندار چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: یکی از مباحث مهم دینی که نقش مهمی در هدایت جامعه دارد اقامه نماز به ویژه در نسل جوان و نوجوان است که در همین راستا میطلبد تا با کمک دستگاههای مختلف در تولید محتوا پیرامون تبلیغ اقامه نماز بیش از پیش اقدام کرد.
مردانی با اشاره به اهمیت نقش خانوادهها در خصوص آموزش نماز به فرزندان خود، تصریح کرد: اگرچه نقش مدارس در این رابطه بسیار مهم است اما نباید از نقش خانوادهها غافل شد.
وی همچنین بر ضرورت اقامه نماز اول وقت در ادارات تاکید کرد و گفت: در همین خصوص ساماندهی ائمه جماعات در ادارات و حضور آنها در مدارس در دستور کار قرار گیرد.
استاندار چهارمحال و بختیاری، آموزش، آگاهسازی و فرهنگسازی را از مهمترین راهکارهای تبلیغ دین در جامعه عنوان کرد و گفت: پیشنهاد میشود تا در این خصوص کارگاههایی متناسب با هر یک از اقشار جامعه در فواصل زمانی مشخص برگزار شود.
امام جمعه شهرکرد : مفاهیم دینی برای نوجوانان با روش جذاب تبلیغ شود
نماینده ولیفقیه در چهارمحال و بختیاری و امام جمعه شهرکرد نیز در این نشست بر ضرورت استفاده از روشهای اثرگذار و جذاب برای نسل جوان و نوجوان برای تبلیغ دین تاکید کرد و گفت: اقامه نماز اول وقت یکی از موضوعات مهم جامعه اسلامی که اگر به طور شایسته انجام گیرد بسیاری از آسیبها از جامعه دور شده و افراد نسبت به گناهان مصون میشوند.
حجتالاسلام سید ابوالحسن فاطمی افزود: توصیه میشود اقامه نماز اول وقت در ادارات، مکانهای عمومی، مدارس و دستگاههای اجرایی باشکوه و گستردگی بیشتری برگزار شود تا آثار خود را به خوبی در جامعه برجای بگذارد.
نمازخانههای بین راهی چه کیفیتی دارد
سرپرست ادارهکل راهداری و حملو نقل جادهای چهارمحال و بختیاری نیز در این نشست به آخرین وضعیت نمازخانههای بینراهی این استان اشاره کرد و گفت: در حال حاضر در ۱۵ راهدارخانه دائمی و ۱۲ مجتمع بینراهی نمازخانه ایجاد شده و در دسترس مسافران قرار دارد.
سعید خدابخشی افزود: ۲ نمازخانه بینراهی یکی در پلیسراه فرخشهر به اصفهان و دیگری در گردنه گوشنگلی نیز تکمیل شده اما به سبب نداشتن انشعاب گاز هنوز به مرحله بهرهبرداری نرسیده است.
وی تصریح کرد: ایجاد ۲ نمازخانه بینراهی در بخشآباد و سهراهی کوشکی به پل قرح نیز در دست احداث است.
سرپرست ادارهکل راهداری و حملو نقل جادهای چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه این ادارهکل بر نحوه خدماتدهی و نظافت نمازخانههای بینراهی نظارت مستمر دارد، افزود: ۱۴ مجتمع خدماتی بینراهی دیگر نیز در استان در دست احداث است که در همه این مراکز نیز نمازخانه پیشبینی شده است.
وصول ۱۴ میلیارد ریال زکات واجب در استان
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره)چهارمحال و بختیاری نیز در این نشست از وصول ۱۴ میلیارد ریال زکات واجب در استان طی ۹ ماهه امسال خبر داد و گفت: زکاتی که از مناطق مختلف دریافت میشود در همان شهر و روستا باید به مصارف عالمالمنفعه میرسد و یا گرهای از مشکلات فقرا و نیازمندان در حوزههایی نظیر تامین جهیزیه و بهداشت و درمان باز شود.
جاسم محمدی افزود:جدا از زکات واجب، امسال ۷۳ میلیارد ریال زکات فطریه نیز در استان جمعآوری شد که در مقایسه با سال گذشته آن ۴۳ درصد افزایش داشته است.
وی تصریح کرد: برای ماه رمضان پیش رو نیز پیشبینی شده تا یک هزار و ۲۰۰ صندوق زکات فطریه در استان برای جمعآوری فطریههای مردم مومن و روزهدار استان توزیع شود.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره)چهارمحال و بختیاری همچنین از تهیه یک فیلم مستند با موضوع زکات در استان خبر داد و گفت: مراحل تولید این فیلم تا پایان سال انجام میشود.
به گزارش ایرنا، در این نشست حسین ابراهیمی دستگردی از فیلمسازان استان به تشریح فیلمنامه فیلمی پیرامون فریضه نماز پرداخت و کمک مالی استان را برای تهیه این فیلم خواستار شد.
همچنین با تصمیم استاندار مقرر شد تا مشکل انشعاب گاز ۲ نمازخانه بینراهی استان برطرف شود.
نظر شما