به گزارش ایرنا، مهدی یونسی رستمی امروز -چهارشنبه- در نشست شورای آموزش و پرورش مازندران اظهار کرد: وجود یکهزار و ۳۵۰ مدرسه تخریبی در مازندران که ۷۰ مورد از آنها شرایط بحرانی دارند در شان مردمی که همواره پای نظام ایستادهاند نیست و باید برای ساماندهی و بهسازی این مدارس نهایت همکاری و هماهنگی را به کار بگیریم.
وی افزود: بر اساس آمارها از سه هزار و ۴۰۰ مدرسه موجود در استان یکهزار و ۳۵۰ مدرسه ناایمن هستند و ۷۰ مدرسه از این تعداد نیز شرایط بحرانی دارند. مشابه این وضعیت را در برخی مراکز بهداشتی و خانههای بهداشت روستاهای استان هم داریم که سه دهه پیش ساخته شدند و به دلیل بهسازی و بازسازی نشدن، اکنون وضعیت مناسبی ندارند.
نماینده عالی دولت چهاردهم در مازندران خاطرنشان کرد: وقتی وارد برخی روستاهای استان میشوم از دیدن این زیرساختها خجالت میکشم. این مردم تمام زندگیشان را برای نظام گذاشتند و حقشان این نیست. ما نتوانستیم پاسخگوی حق قانونی مردم باشیم و این وضعیت حاصل کمتوجهی ما مدیران است که بابت این کاستیها از مردم عذرخواهی میکنم. برای رسیدن به هدف مورد نظرمان در همه بخشها باید به هماهنگی درونبخشی برسیم.
استاندار مازندران با تاکید بر اینکه فرمانداران و بخشداران به عنوان نمایندگان دولت در سراسر استان همکاری تمام و کمال با خیران، نوسازی مدارس و آموزش و پرورش داشته باشند، تصریح کرد: تمام تلاش ما این است که مشارکت را در اجرای طرحهای زیرساختی اینچنینی افزایش دهیم. بر همین اساس فرمانداران و بخشداران هر امکان قانونی اداری و دولتی که وجود دارد را در اختیار مجمع خیران مدرسهساز بگذارند.
به گزارش ایرنا، حدود ۲۳ هزار کلاس درس در مازندران وجود دارد که امسال ۵۲۸ هزار دانشآموز در این کلاسها تحصیل میکنند.
نظر شما