به گزارش ایرنا، حجت الاسلام علی عسکری روز پنجشنبه در حاشیه بازدید از مجتمعهای بین راهی مسیر- مشهد نیشابور در جمع خبرنگاران افزود: در سه محور اصلی استان خراسان رضوی تعداد ۱۰۵ مجتمع بین راهی وجود دارد که ۶۰ مجتمع متعلق به بخش خصوصی و ۲۵ مجتمع با نظارت اداره کل اوقاف و امور خیریه استان فعال است.
وی ادامه داد: همچنین ۱۰ مجتمع با نظارت اداره کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خراسان رضوی و ۱۰ مجتمع با نظارت بنیاد زائر آستان قدس رضوی فعالیت میکنند.
معاون فرهنگی، اجتماعی، و زیارت استانداری خراسان رضوی بیان کرد: تعداد کل سرویسهای بهداشتی در هر سه محور مذکور هزار و ۸۶۰ چشمه است که با توجه به اخطارها و تذکرها، اکنون خدمات ارائه شده در این مراکز استاندارد و قابل قبول است.
وی با تقدیر از سرمایهگذار مجتمع بین راهی «خطیب» به خاطر توسعه نمازخانه های مجتمع بین راهی و کارآفرینی و اشتغالزایی ایجاد شده، گفت: در این مراکز علاوه بر پیشبینی سیستم گرمایشی، اتاق مادر و کودک نیز فراهم شده است.
عسکری تاکید کرد: در حوزه زیر ساختی توجه خاصی به مجتمعهای بین راهی داریم، چراکه بیش از ۸۰ درصد زائران و گردشگران با خودروهای شخصی و بین پنج تا ۱۰ درصد با ناوگان حمل و نقل بین شهری تردد و از خدمات بین راهی استفاده میکنند.
معاون استاندار خراسان رضوی با اشاره به اهمیت ایمنی و آرامش در جادههای استان، ادامه داد: در ماه های پایانی سال با توجه به عید نوروز، بازدیدهای مربوطه انجام و به مراکز خدمات رفاهی بین راهی اخطارهای لازم داده خواهد شد تا نوروز ۱۴۰۴ برای خدمت به زائران و گردشگران آمادگی کامل را داشته باشند.
وی تصریح کرد: برای زائران پیاده نیز مسیری پیشبینی شده و اعتبار نیز اختصاص یافته که در حال ساخته شدن است تا زائران پیاده نیز با ایمنی و آرامش خاطر تردد داشته باشند.
عسکری گفت: رفع کمبود آب در شهر «ملک آباد» و همچنین پیشگیری از قطع برق در مراکز اسکان زائران پیگیری می شود.
نظر شما