به گزارش ایرنا، محسن آهنگری روز یکشنبه همزمان با کاشت درخت صنوبر در بابلکنار در جمع خبرنگاران اظهار کرد: همه اراضی شهرستان بابل که قابلیت کشت برنج و باغ را ندارند ظرفیتی ارزشمند برای کشت صنوبر است.
وی گفت: این اقدام نه تنها آورده اقتصادی خوبی برای کشاورزان خواهد داشت از طرف دیگر نیازهای داخلی کشور به چوب را تامین می کند.
مدیر جهاد کشاورزی بابل با اشاره به این مطلب که بابل به شهر تالابی در کشور شهرت دارد، ادامه داد: ۲۰۰ قطعه آب بندان این شهرستان ظرفیتی ممتاز برای رونق زراعت چوب است.
آهنگری ادامه داد: دیواره های این آب بندانها با کاشت صنوبرهای که سرعت رشد بالایی دارند برای اهالی روستا آورده اقتصادی خوبی خواهند داشت.
وی گفت: در سال جاری ۶ آب بندان شهرستان بابل لایروبی شد و با هماهنگی انجام شده کاشت صنوبر با سرعت رشد بالا در این آب بندانها انجام شد.
این مقام مسوول تصریح کرد: در شرایط فعلی همه تلاش ها بر آن است تا با همکاری منابع طبیعی ارضی که قابلیت زراعت چوب دارند به این امر اختصاص یابند.
استان مازندران دارای حدود ۹۰۰ قطعه آببندان با ظرفیت ذخیره مجموع ۴۰۵ میلیون متر مکعب آب، نقش مستقیم و اساسی برای تأمین آب کشاورزی نزدیک به ۳۵ هزار هکتار از کشتزارهای استان دارند.
آب بندان های این استان علاوه بر این که می تواند تامین کننده آب برای اراضی شالیزاری باشد کاربردهای اقتصادی و گردشگری دیگری همانند رونق زراعت چوب در محدوده آب بندان ها از جمله ظرفیت های دیگری این مجموعه طبیعی است.
در سالهای اخیر با فرهنگ سازی های انجام شده در برخی از مناطق روستایی اعضای شورای اسلامی روستاها و دهیاران با کمک و راهنمایی کارشناسان محیط زیست اقدام به کاشت نهال صنوبر در قالب زراعت چوب کردند که آورده اقتصادی خوبی برای اهالی این روستاها برای سرمایه گذاری در جهت توسعه زیرساخت های روستا به کار می رود.
نظر شما