مهاباد- ایرنا- سالانه به طور میانگین ۱۰ هزار تن پیاز در سطح ۲۰۰ هکتار از مزارع مهاباد توسط کشاورزان این شهرستان تولید و روانه بازار مصرف میشود، عملیات کاشت این محصول در مهاباد به صورت سنتی در فصل بهار و تنها به صورت آبی انجام شده و در طول تابستان نیازمند چندین نوبت آبدهی بوده و در اواخر شهریورماه برداشت میشود. عکاس: جمیل آزادمنش
اخبار مرتبط
-
برداشت بیش از ۴۷ هزار تن انگور از تاکستانهای میاندوآب
مهاباد- ایرنا- مدیر جهاد کشاورزی میاندوآب با اشاره به آغاز برداشت محصول انگور از سه هزار و…
-
کاهش ۲۰ درصدی تولید گردو در باغهای مهاباد
مهاباد- ایرنا- مسوول واحد باغبانی جهادکشاورزی مهاباد گفت: امسال پیشبینی میشود در مجموع حدود…
-
تولید بیش از ۱۲۰ هزار تن سیب از باغات اشنویه
مهاباد- ایرنا- سرپرست جهادکشاورزی اشنویه با اشاره به پیشبینی برداشت ۱۲۰ هزار تُن سیب از باغات…
نظر شما