به گزارش ایرنا، حجتالاسلام سید هاشم حسین المدنی روزسهشنبه در سفر به شهرکرد در دیدار با جمعی از مدیران استان با اشاره به اینکه آمار اعضای جوان جمیعت هلال احمر متغیر است، افزود: جذب نیروی جوان به این جمعیت و همچنین نگهداشت اعضا از مهمترین برنامههای این جمعیت است که افزایش نگهداشت اعضای جوان نیاز به تعامل و همافزایی بیشتر دارد.
وی با اشاره به اینکه جوانان در قالب طرحهای مختلف از جمله دادرس، یاس، همتا، کانونها و خانههای هلال عضو این جمعیت شدند، گفت: برگزاری دورههای آموزشی مختلف از جمله دوره تربیت فرماندهان تیمهای سحر یکی از برنامهها سالجاری این جمعیت در راستای افزایش توان اعضای جمعیت است که این دوره در شهرکرد به مدت سه روز در حال اجراست.
وی اظهار داشت: افزایش تعامل و هم افزایی بین دستگاهی با دستگاههای مختلف از جمله کمیته امداد امام، اداره امور زندانها، بهزیستی، دانشگاهها و آموزش و پرورش ، ورزش و جوانان با این جمعیت بسیار عالی است و این تعامل باید افزایش پیدا کند تا بتوان زمینه حضور حداکثری و اثرگذار جوانان در این جمعیت را فراهم کرد.
حسینالمدنی افزود:برای جذب اعضای جدید نیر تفاهمنامههای مختلف با دستگاههای مختلف منعقد شده است که طرح دادرس و همتا با آموزش و پرورش و طرح یاس(یاران آسیب ستیز) با کمیته امداد در حال اجراست.
به گفته وی، در طرح یاس دختران مجرد زیرپوشش کمیته امداد امام تحت آموزش قرار میگیرند که بتواند با آموزش این افراد را از چرخه حمایت خارج و به عنوان حمایتگر تبدیل شوند.
وی به فعال کردن خانههای هلال به عنوان یکی از برنامههای مهم سالجاری در این جمعیت اشاره کرد و گفت: راهاندازی خانه های هلال در زندان در دستور کار است تا بتوان به افرادی که در زندان تحمل حبس میکنند، آموزش ارائه داده شود تا به این افراد هویت بخشی داده شود.
وی به ارائه آموزش تخصصی اطفاء حریق جنگل و مراتع برای اعضای این جمعیت اشاره کرد و گفت: اجرای این برنامه در دستور کار جمعیت قرار خواهد گرفت.
۲۵۰ نفرا ز دختران زیرپوشش کمیته امداد چهارمحال و بختیاری در طرح یاس عضویت دارند
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه اجرای طرح یاس همزمان با سراسر کشور برای آموزش دختران زیرپوشش این نهاد آغاز شده است، گفت: اجرای این طرح در سراسر استان انجام شده است و آموزش این دختران تا مرحله هشتم پیش رفته است.
جاسم محمدی افزود: ایجاد نشاط و امید بین دختران زیرپوش از اهداف اصلی این طرح است که اجرای این برنامه نیاز به پشتیبانی بیشتر از مجموعه هلال احمر و کمیته امداد امام دارد تا بتوان دختران بیشتری را برای مواقع بحران تربیت کرد.
وی به هماهنگی و همکاری این نهاد با هلال احمر در مواقع بحران از جمله سیل، زلزله و کولاک اشاره کرد و گفت: توزیع بستههای معیشتی و حمایتی، مواد غذایی، چادر با هماهنگی دو دستگاه بین مددجویان توزیع شد.
خانههای هلال در ۲ زندان چهارمحال و بختیاری فعال شده است
مدیرکل امور زندانها و اقدمات تامینی چهارمحال و بختیاری از فعال شدن ۲ خانه هلال در ۲ زندان استان خبر داد و گفت: سازمان زندانها و جمعیت هلال احمر در راستای تامین امنیت و حمایت زندانیان تعامل دارد.
حمید رضا حیدری با اشاره به اینکه بخشی از مددجویان که در زندانها تحمل حبس دارند، از قشر جوان هستند، افزود: توانمندسازی این قشر با برگزاری دورههای آموزشی جمعیت هلال احمر و عضو کردن آنها در این جمعیت یک را همکار برای جلوگیری از بازگشت به جرم پس از آزادی است.
وی گفت: زندانیان به لحاظ اینکه پس از گذراندن دوران حبس از نظر اجتماعی و حقوقی در اجتماع ممکن است ترد شوند و بازگشت به جرم داشته باشند میتوان با عضویت آنها در جمعیت و مشارکت دادن آنها در مباحث اجتماعی از بازگشت به جرم آنها پیشگری کرد.
۶۵۰۰ دانشجوی دانشگاه پیام نور استان عضو جمعیت هلال احمر هستند
رییس دانشگاه پیامنور چهارمحال و بختیاری از عضویت ۶ هزار و ۵۰۰ نفر از دانشجویان این دانشگاه در جمعیت هلال احمر خبر داد و گفت: هماکنون کانون هلال احمر در این دانشگاه فعال است و خدمات بشردوستانه توسط اعضای این کانون به دانشجویان و سایر افراد ارائه میشود.
محمود خسروی افزود: کمبود تجهیزات و فرسوده بودن امکانات و کمبود اعتبار از مهمترین مشکلات این دانشگاه است که نمیتوان امکانات و اعتبارات مورد نیاز اعضای کانون را برای برگزاری برنامههای مختلف در اختیار آنها قرارداد.
۹۵ کانون غنچههای هلال در آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری تشکیل شده است
معاون تربیتبدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری گفت: هم اکنون ۹۵ کانون هلال به نام غنچههای هلال در استان مراکز پیش دبستای و مهدهای کودک استان تشکیل شده و ۲ هزار و ۳۰۰ کودک عضو این کانونهای هلال شدند.
فخرالدین اسدی به اجرای طرح دادرس ( دانشآموز آماده در شرایط سخت) اشاره کرد و افزود:هماکنون ۴۰۰ تیم دادرس در استان فعال شده است.
وی گفت: در گروههای همتا نیز ۱۸ هزار دانشآموز در مدارس ابتدای عضو شدند و آموزشهای لازم به ۲ گروه دارس و همتا در آموزش و پرورش در حال اجراست.
وی به طرحهای مشترک آموزش و پرورش و هلال احمر اشاره کرد و گفت:شفافسازی اعتبارات، صدور مجوز استفاده از ظرفیت دانشآموزان، آموزش دیده در دورههای هلال احمر برای برگزاری المپیادها و برنامه های مختلف مورد تاکید است.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری نیز در این یدار با اشاره به همکاری و تعامل دوطرفه هلال احمر و منابع طبیعی گفت: از ظرفیت جوانان عضو این جمعیت برای اجرای طرحهای مختلف از جمله کاشت یک میلیون اصله نهال در استان استفاده شده است.
اصغر احمدی افزود: اعضای این جمعیت در فعالیتهای مختلف از جمله خاموش کردن آتش در عرصههای طبیعی و ملی حضور فعال دارند که باید جایگاه خاصی برای این افراد در نظر گرفته شود که در صورت بروز حوادث بتوان از آنها حمایت شود.
وی با اشاره به حادثه سال ۹۹ که یکی از اعضای جمعیت هلال احمر در هنگام خاموش کردن آتش در عرصههای منابع طبیعی دچار حادثه شد و فوت کرد، گفت: ایشان یک شهید گمنام در راه خدمت به نظام و حفاظت از بیت المال و اموال عمومی کشور بوده و انتظار است که این موضوع به صورت ویژه مد نظر قرار گیرد.
نظر شما