بخش ادبی پنجمین جشنواره ملی جهادگران افتتاح شد

تهران- ایرنا- دبیرکل پنجمین جشنواره ملی جهادگران در افتتاح بخش ادبی این رویداد گفت: کار جهادی دیگر محدود به ساخت یک مدرسه و خانه در یک روستا نیست بلکه بسیار پربرکت بوده و اکنون تخصص محور شده است.

به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا، امیرحسین حیدرپور دوشنبه- ۲۹ آبان ماه- در محفل شعرخوانی با موضوع جهاد و خدمت‌رسانی و آیین افتتاحیه بخش ادبی پنجمین جشنواره ملی جهادگران در دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه تهران با بیان اینکه مهمترین رسالت ما ترویج گفتمان‌سازی است، اظهارداشت: ۲۰ هزار دانشجو سال گذشته در اردوهای جهادی شرکت کردند و اتفاق های مثبتی رقم زدند که اگر تکثیر داده شود منجر به اتفاق‌های مثبتی خواهد شد.

وی مهمترین دغدغه در برگزاری پنجمین دوره جشنواره را ترویج و گفتمان‌سازی حرکت‌های جهادی، تقدیر از الگوهای برتر و تبدیل شدن این رویداد به کانون توجهی برای فعالیت جهادگران در سراسر کشور عنوان کرد.

حیدرپور با اشاره به بخش‌های هنری و ادبی جشنواره در کنار بخش تخصصی آن با محوریت چرخه تولید دانش، افزود: بخش هنری به دنبال تلفیق جهاد و هنر است تا پیام خود را برسانیم.

وی اضافه کرد: بخش ادبی از سال گذشته به جشنواره اضافه شد و امسال سال دومی است که این بخش را داریم و به دنبال ارتقای چند برابری آن هستیم. این بخش امسال ویژه‌تر باید دیده شود و باید سراغ اهالی فن، استادان و شعرا برویم.

دبیرکل پنجمین جشنواره ملی جهادگران با اشاره به واگذاری دبیری بخش ادبی جشنواره به سیده فرشته حسینی اظهار داشت: خدمت به مردم، فطری و زبان مشترک ماست و این تنها تفاوت کار جهادی در مقایسه به دیگر کارهاست.

حیدرپور افزود: می‌خواهیم از عنصر قلم استفاده کنیم و با قلم شاعران بیش از گذشته کار جهادی را به اذهان مردم نفوذ دهیم‌.

بخش ادبی پنجمین جشنواره ملی جهادگران افتتاح شد

ناصر فیض شاعر طنزپرداز و برگزیده جشنواره شعر فجر هم بیان کرد: خیلی‌ از کسانی که در حوزه خاصی فعالیت می‌کنند به توانایی‌های خود آگاه نیستند و آنگونه که باید، ارائه نمی‌شوند اما با وجود این‌که وظیفه‌شان نیست از خودگذشتگی می‌کنند و جهادگرانه وارد عمل می‌شوند.

وی افزود: خیلی از اتفاق‌ها را این افراد رقم زدند که توقع خیلی کمی هم دارند. اینها از دامن یک خانواده درست برخاسته‌اند که باید این خانواده‌ها را پیدا و از فرزندان آنها حمایت کرد تا دیده شوند که شاعران و نویسندگانی را تحویل جامعه دهیم.

همچنین عبدالرحیم سعیدی‌راد شاعر اظهارداشت: در چارچوب جشنواره، سال گذشته برای نخستین بار داوری‌هایی در مورد آثار شعر، داستان، خاطرات و کتاب‌هایی که تا زمان داوری چاپ شده بودند، انجام شد.

وی افزود: از تعدادی هم، آثار شعری داشتیم که اگر ادامه پیدا کند در ادبیات انقلاب اسلامی به نام شعر جهادگران، آثار این‌ افراد جایگاهی پیدا کند. امید است این اتفاق بیفتد و در حوزه ادبیات دفاع مقدس شاهد تحول باشیم.

علیرضا قزوه رئیس دفتر شعر، موسیقی و سرود سازمان صدا و سیما هم با اشاره به اتفاقات غزه و جنایات رژیم صهیونیستی، به اهمیت شعر و ادبیات در حوزه مقاومت در تبیین این حوادث و نیز نسل‌کشی صهیونست‌ها گفت: دانشجوی مقاومت و ادبیات مقاومت باید به اندازه رزمنده‌ای که در داخل غزه می‌جنگد عمل کند.

در این آیین، تعدادی از شعرا در حوزه دفاع مقدس و غزه اشعاری خواندند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha